Piiritoimiston tiimissä tammikuussa kaksi uutta työntekijää

Uudenmaan piiritoimistolla Partioasemalla aloitti tammikuussa kaksi uutta työntekijää, Anna Majava ja Ronja Inkovaara. He muodostavat piiritoimiston neljän toimihenkilön tiimin Teija Alaraappanan ja Nina Miettisen kanssa.

Ronjan työhön kuuluu avustaa piirihallitusta sekä työskennellä ohjelman, koulutuksen ja vapaaehtoistuen parissa yhdessä luottisten kanssa. Ronja on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja hän on aiemmin työskennellyt valtionhallinnossa viestintätehtävissä. Ronja on taustaltaan partiolainen ja hänellä on kokemusta erilaisista lippukuntapesteistä.

”Partiolaisena olen innoissani, että pääsen edistämään parempaa partiota myös töissä. Odotan innolla Uudenmaan lippukuntiin ja vapaaehtoisiin tutustumista.”

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Vantaan aluejärjestön Partiokannuksen toimistolta tutuksi tullut Anna keskittyy tukemaan lippukuntia Keski-Uudellamaalla Keravalla, Pornaisissa, Sipoossa, Järvenpäässä, Tuusulassa ja Mäntsälässä. Lisäksi hän tukee toimistolla piirin aluetyötä. Annan työaika jakaantuu Uudenmaan lippukuntien ja aluetyön tuen sekä Vantaan aluejärjestön ja aluetyön välille.

Annalla on myös omaa partiotaustaa Helsingistä ja sen lisäksi hänellä on paljon kokemusta opiskelijajärjestöistä Helsingin yliopistolta, jossa hän on opiskellut yleistä ja aikuiskasvatustiedettä.

”Olen innoissani itselleni uuden piirin tapojen oppimisesta ja uusien ihmisten ja lippukuntien tapaamisesta.”

Nina ja Teija jatkavat Uudellamaalla uudistunein työnkuvin.

Nina tukee jatkossa lippukuntia Länsi- ja Itä-Uudellamaalla sekä kehittää uusia tapoja harrastaa partiota. Kokonaisuuteen kuuluvat muun muassa uusien lippukuntien perustaminen, partiokerhot osana harrastamisen Suomen mallia sekä partioharrastuksen entistä parempi mahdollistaminen eri kieli- ja kulttuuritaustaisille harrastajille. Teija tukee jatkossa partioviestintää ja -markkinointia sekä Uudenmaan Partiopiirissä että sekä muualle Suomeen.