Piirileiri Valkaman projektikoordinaattorina aloittaa Riina Seppälä

Projektikoordinaattoriksi Uudenmaan Partiopiirin piirileiri Valkamalle ja Espoon Partiotuen alueleiri Väiskille on valittu Riina Seppälä! Riina aloittaa tehtävässään Valkaman osalta jo marraskuussa ja vuoden 2021 alussa molempien leirien kanssa.

Riina on gradun viimeistelyä vaille oleva kasvatustieteen maisteri sekä pitkän linjan partiolainen Järvenpään Metsänkävijöistä. Riinalla on kokemusta monien lippukuntapestien lisäksi Uudenmaan Partiopiirin luottamustehtävistä, mm. piirileiri Säihkeen parissa alaleiripäällikkönä 2017 ja piirihallituksessa alueministerin tehtävässä vuosina 2018-2019. Riina on kasvattanut osaamistaan leireistä myös viime kesänä työskennellessään Leirikesä ry:n kesäleireillä toimistosihteerinä.

Heinäkuussa 2021 järjestetään Hangon Syndalenissa kaksi partioleiriä, Valkama 2020+1 (11.-18.7.2021) ja Väiski 2021 (21.-28.7.2021). Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu tapahtumien järjestäminen tiiviissä yhteistyössä kahden vapaaehtoisista koostuvan projektiorganisaation kanssa, tapahtumien välisen yhteistyön koordinoiminen sekä viestintään ja markkinointiin liittyvät asiat. Projektikoordinaattori vastaa myös asiakaspalvelusta ja ilmoittautumis- sekä osallistujarekisterin hoitamisesta.

”On siistiä päästä luomaan uutta yhteistyötä kahden eri organisaation välille. Innolla odotan tulevia hetkiä leiriprojektien parissa!” kertoo Riina.

Riinan tavoittaa parhaiten sähköpostitse riina.seppala(a)partio.fi tai puhelimitse 044 756 2603!