Partiolaisten avoimet tapahtumat kutsuvat tutustumaan uuteen harrastukseen!

Haluaisitko aloittaa vuoden 2022 uudella harrastuksella? Partion paikallisyhdistykset Uudellamaalla esittelevät toimintaansa vuoden alussa turvallisesti avoimissa ulko- ja online-tapahtumissa. Tapahtumat on suunnattu erityisesti harrastuksesta kiinnostuneille aikuisille.

Lasten ja nuorten partiotoiminta on monelle tuttua, mutta kaikessa partiotoiminnassa taustalla hääräävät aikuiset. Aikuiset harrastavat partiossa tekemällä vapaaehtoistyötä, jonka ohessa karttuvat uudet ystävät, taidot, elämykset ja muistot. Suomen 65 000 partiolaisesta 20 000 on aikuisia, ja heistä 45% on aloittanut partiossa aikuisiällä.

Tarkista lähiseutusi tapahtumat listasta ja tule tutustumaan!

ma 31.1. klo 18.30-20 Talviretkeilyn ABC -verkkotapahtuma

Tervetuloa kuuntelemaan Järvenpään Scouttien Talviretkeilyn ABC - Facebook-livelähetystä! Järvenpään Scouttien vapaaehtoiset johtajat Thomas ja Olli ovat kokeneita retkeilijöitä kaikkina neljänä vuodenaikana. Tässä Facebook-livessä kerromme miten kannattaa pukeutua ja minne kannattaa mennä mikäli mieli halajaa seikkailuihin talviseen luontoon.
 

to 10.2. klo 18-20 Tervetuloa partioon -etäilta aikuisille

Oletko miettinyt, millainen harrastus partio aikuiselle oikeastaan on?  Illan aikana sukelletaan partion maailmaan ja tutustutaan siihen, mitä partiossa tehdään. Tutusmisilta on myös mainio tilaisuus kysyä ne kysymykset, jotka partiossa ovat mietityttäneet. Tutusmisiltaan voit tulla linjoille mielenkiinnosta ilman minkäänlaista sitoutumista. Jos haluat aloittaa partion, voit illan päätteeksi jättää yhteystietosi tai ilmoittautua mukaan toimintaan.
 

la 29.1. klo 12-15 Aikuisten tutustumispäivä partioon

Hei aikuinen, tervetuloa tutustumaan meidän lippukuntamme partiotoimintaan!
Meille kaivataan uusia vapaaehtoisia mukaan mahdollistamaan mainio ja monipuolinen harrastus lapsille ja nuorille! Tule mukaan avoimeen tutustumistapahtumaan Martin Kodalle (Karpalonkierto 19, 05810 Hyvinkää). Paikalla on lippukunnan edustajia sekä pientä naposteltavaa ja kuumaa juotavaa tarjolla!
 

ke 12.1. klo 18 Haarajoen Törmän Tähystäjien kaudenaloitus

Tervetuloa mukaan partiotoimintaan Haarajoella! Toimintamme käynnistyy aloitustapahtumalla osoitteessa Haarajoenkatu 2, jolloin otamme vastaan myös uusia ilmoittautumisia lippukuntaan. Koronarajoitusten vuoksi tapaaminen järjestetään kokonaan ulkona, joten varauduthan säänmukaisin varustein.

Lue lisää

ma 31.1. klo 18.30-20 Talviretkeilyn ABC -verkkotapahtuma

Tervetuloa kuuntelemaan Järvenpään Scouttien Talviretkeilyn ABC - Facebook-livelähetystä! Järvenpään Scouttien vapaaehtoiset johtajat Thomas ja Olli ovat kokeneita retkeilijöitä kaikkina neljänä vuodenaikana. Tässä Facebook-livessä kerromme miten kannattaa pukeutua ja minne kannattaa mennä mikäli mieli halajaa seikkailuihin talviseen luontoon.
 

la 19.2. klo 11-14 Talvirieha

Partiolippukunta Raudanreippaat järjestää kaikille avoimen talviriehan Pyhäjärven uimarannalla klo 11-14. Tervetuloa mukaan tutustumaan partiotoimintaan! 

Ohjelmassa on mäenlaskua ja partiomaista puuhaa koko perheelle. Nuotiolla voit itse paistaa makkaraa tai lettuja. 

Lue lisää

20.1.-1.2. Kaikille avoin partion rastirata Keravalla

Sammon Takojat järjestävät tammikuun iloksi kaikille avoimen rastiradan Keravalla. Radan voi kiertää yksin, perheen tai kavereiden kanssa. Tehtävät soveltuvat sekä lapsille että aikuisille.
Rastit toimivat nettiselaimella tai maksuttomalla seppo.io-sovelluksella. Peli alkaa, kun menet osoitteeseen play.seppo.io ja syötät sinne koodin C8BB98.

Tapahtuma Facebookissa

ti 1.2. klo 17.30-19 Aikuispartioretki Keinukallioon

Tervetuloa mukaan Sammon Takojien partioretkelle Keinukallioon! Retkellä pääset tutustumaan partiotoimintaan, tapaamaan lippukunnan jäseniä, pulkkailemaan ja grillaamaan nuotioherkkuja. Retki on tarkoitettu partiosta kiinnostuneille aikuisille ja toki myös innokkaille lapsille.

Tapahtuma Facebookissa

to 3.2. klo 17.30-19 Keravan Korvenpoikien avoin koloilta

Keravan Korvenpojat järjestää avoimen koloillan kaikille ja kaikenikäisille partiotoiminnasta kiinnostuneille! Koloillan tarkoituksena on myös saada joukkoomme lisää turvallisia aikuisia mahdollistamaan lasten ja nuorten harrastus jatkossakin. Tervetuloa paikalle yhdessä koko perheen voimin!

Tapahtuma Facebookissa

Partion talvipäivä su 23.1. klo 10-14

Kirkkonummen Metsänkävijät järjestää talvipäivän partiolaisille ja partiosta kiinnostuneille Meikolla. Ohjelmassa on mm. avannon kairaamista jäähän, pelastusköyden heittoa, naskalien kokeilua, lumiukkokisa sekä isommille siipipurjeilua, lumikenkäilyä, jäistä pelastautumista ja luistelua. Partiolaiset tarjoilevat tapahtumassa makkaraa, vaahtokarkkeja ja kuumaa mehua.

Tapahtumaa on porrastettu siten, että aamupäivällä 10-12 on ohjelmaa perhepartiolaisille ja alakouluikäisille (sudenpennut ja seikkailijat) ja iltapäivällä klo 12-14 yläkouluikäisille ja vanhemmille (tarpojat, samoajat ja vaeltajat).

Koko perhe on tervetullut mukaan. Lähtö klo 10 Meikon parkkipaikalta kohti Ribergetin nuotiopaikkaa, myöhemmin tulevat saapuvat suoraan nuotiopaikalle.

Lue lisää

Aikuisten partioretki su 30.1. klo 10

Oletko yli 22-vuotias ja sinua kiinnostaisi retkeily, luonto ja partio, sekä haluaisit tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin? Koetko, että voisit hyödyntää vahvuuksiasi partiotoiminnassa tai oppia uusia taitoja? Tai ihan vain aloittaa uuden harrastuksen ilman velvoitteita?
Virkkalan Tulentekijöiden aikuispartioryhmä Harmaat pantterit järjestävät retken Karnaistenkorpeen. Luvassa laavulla lounasta ja kahvia nuotion ääressä, upeaan luontoon tutustumista ja halutessasi voit vaikka geokätköillä. Retki on ilmainen. Kokoontuminen klo 10 Luontopolun parkkipaikalla Kisakallion päädystä. Ilmoittaudu täällä.

Tapahtuma Facebookissa

Aloita meripartio Kirkkonummella 10.2. klo 18-19.30

Tervetuloa tutustumaan partiolippukunta Upinniemen Merisissien toimintaan! Aloitamme uuden sudenpentujen ryhmän noin 7-9 -vuotiaille. 6-vuotiaat, jotka täyttävät 7 tänä vuonna, ovat myös tervetulleita mukaan. Tapaamisen aikana lippukunnan isommat partiolaiset esittelevät toimintaa. Ohjelmassa on leikkiä, merimiessolmun harjoittelua ja vaahtokarkkien paistamista nuotiolla.

Lue lisää

Avoin koloilta to 17.2. klo 18

Hei aikuinen ja 7-12-vuotiaan lapsen vanhempi! Oletko etsimässä itsellesi tai lapsellesi harrastusta? Mikäli vastasit kyllä toivotamme teidät tervetulleiksi Kuninkaantien Kipinöiden avoimeen koloiltaan Masalan kirkolle! Sään salliessa olemme pihalla.

Tapahtuma Facebookissa

ke 2.2. klo 18-19 Sudenpentujen avoin koloilta

Lohjan Nummitytöissä aloittaa uusi ryhmä 7-vuotiaille! Tervetuloa tutustumaan partiotoimintaan ja ryhmän johtajaan oman vanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Facebook-tapahtuma

su 6.2. klo 10-12 Perhepartio starttaa

Nummen Samoojiin perustetaan perhepartioryhmä! Ryhmän ensimmäinen kokous on sunnuntaina 6.2. Nummen samoojien partiokololla (Nummenkirkkotie 11, Nummi). Mukaan voi ilmoittautua ryhmään tulemalla paikalle tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen johanna.aalto(at)partio.fi. Ryhmän toiminnalle löytyy myös instagram- tili @perhepartio_ns.

Facebook-tapahtuma

la 12.2. Lumikenkäilyä partiosta kiinnostuneille aikuisille

Tervetuloa lumikenkäilemään ja tutustumaan partioon Lohjalla! Lohjanjärven Loiske on lohjalainen vesipartiotoimintaa järjestävä partiolippukunta. Haluamme esitellä toimintaamme uudesta harrastuksesta ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille aikuisille päiväretken muodossa. Luvassa lumikenkäilyä, rentoa jutustelua ja retkieväitä.

Lue lisää

Tutustu perhepartioon Porvoossa ti 8.2. klo 18-19.30

Porvoon Scoutit -lippukunnan vuoden ensimmäinen tapaaminen järjestetään Gammelbackan nuorisotila Kertsin tiloissa (Keskusaukio 1, Gammelbacka). Ohjelmassa on ryhmään tutustumista, leikkiä ja ryhmän nimen keksiminen. Sovimme myös tulevien tapaamisten ajankohdista. Perhepartio on tarkoitettu noin alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Ikärajat ovat joustavia, tärkeintä on, että kaikilla on kivaa yhdessä. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää

la 12.2. klo 14-17 Aikuisten tutustumispäivä partioon

Tervetuloa tutustumaan partiotoimintaan Pukkilan Partion kokoontumistilan pihalle. Pääset kokeilemaan tehtävärataa ja kuulemaan eri vaihtoehdoista osallistua toimintaan kuuman juotavan äärellä.

Tapahtuma Facebookissa

su 13.2. klo 10 Mäenlaskupäivä Nikkilässä

Tule laskemaan pulkkaa, tutustumaan partioon ja viettämään laatuaikaa ulkotulien äärelle!

TAPAHTUMA FACEBOOKISSA

la 12.2 klo 11 Avoin metsäretki aikuisille Ruotsinkylässä

Tervetuloa Tuuspartion järjestämälle metsäretkelle Ruotsinkylään! Tapahtuma on tarkoitettu pääasiassa aikuisille, mutta voit ottaa myös mukaan perheen pienimmät. Lähdemme Professorinpytingiltä (Maisalantie 209) kävelemään kello 11 ja saavumme takaisin noin kello 13. Tämän jälkeen nuotion äärellä tarjoilut. 
 
 

ke 2.3. klo 18-19.30 Jokipartion avoin koloilta

Jokipartio järjestää avoimen koloillan kaikille harrastuksesta ja toiminnasta kiinnostuneille! Etsimme joukkoomme lisää turvallisia aikuisia mahdollistamaan lasten ja nuorten harrastus jatkossakin. Tervetuloa yhdessä koko perheen kanssa kuulemaan lippukunnastamme.

 

Facebook-tapahtuma

la 5.2. klo 12-13.30 Aikuisten tutustumispäivä Nummelan lentokentällä

Tervetuloa mukaan Nummelan Tuulenkävijöiden aikuisten tutustumispäivään!
Olemme lokakuussa 2021 perustettu ilmapartiolippukunta ja järjestämme partiotoimintaa Nummelan lentokentällä ja lähialueilla. Perhepartio aloitti toimintansa syksyllä ja ensimmäinen sudenpentulaumamme aloittaa tammikuussa.
 

 

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä paikalliseen lippukuntaasi tai jättää meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Etsi lähin lippukunta

Yhteydenottopyyntö