Uusi partiojohtajakurssi aikuisena partioon liittyneille alkaa maaliskuussa!

Oletko sinä liittynyt partioon aikuisena? Sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan Uudenmaan Partiopiirin uudelle partiojohtajaperuskurssille, joka on tarkoitettu aikuisena partioon liittyneille ja toteutetaan joustavasti lähi- ja etätyöskentelynä.

Mikä on Partiojohtajaperuskoulutus?

Partiojohtajaperuskoulutus on partion johtamiskoulutusta, josta saa kaikki partionjohtajan tarvitsemat tiedot ja taidot. Koulutuksessa käsitellään niin partioaatetta, johtamista kuin lippukunnan toimintaakin. Koulutus syventää ymmärrystä partiosta ja auttaa hahmottamaan partioharrastuksen monipuolisuutta useasta eri näkökulmasta. Se on pohja kaikissa partiopesteissä toimimiselle ja auttaa hahmottamaan partiota paremmin järjestönä.

Mitä tarkoittaa monimuotoinen koulutus?

Monimuotoisesti järjestettävä kurssi sisältää niin lähiopetusta kuin etätehtäviäkin. Monimuotoisesti toteutettu koulutus mahdollistaa yksilöllisen räätälöinnin ja joustavan osallistumisen, mutta vastavuoroisesti se myös edellyttää sitoutumista ja oman vastuun kantamista. Kouluttajilta on luvassa tukea koulutuksen kaikissa vaiheissa.

Aikataulu

Koulutus kestää kokonaisuudessaan noin puoli vuotta. Sen aikana on koulutustilaisuuksia, joihin liittyy yksilöllisesti tai ryhmässä tehtäviä ennakko- tai jälkitehtäviä. Tapaamiset järjestetään Keravalla. Partiojohtajaperuskoulutukseen kuuluu lisäksi oman johtamistehtävän toteuttaminen, jossa kouluttautuja johtaa jonkin partiotapahtuman, sekä maastoyöpyminen.

Ilmoittautuminen

Mukaan mahtuu 15 kurssilaista, ja ilmoittautuminen päättyy 3.3.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!