Online-tapahtumia ja kaupunkisuunnistusta kaikille partioviikolla huhtikuussa

Vuotuista partioviikkoa vietetään taas 19.-25. huhtikuuta! Paikallisyhdistykset esittelevät toimintaansa kaikille kiinnostuneille tänä vuonna turvallisesti online-tilaisuuksissa ja useille paikkakunnille toteutettavilla virtuaalisilla kaupunkisuunnistustempauksilla, joihin voi viikon aikana osallistua omatoimisesti. Tarkista lähiseutusi tapahtumat listasta ja tule tutustumaan!

19.-25.4. omatoimisia partion rastiratoja Askolassa

Kirnun Kiertäjät järjestää Partioviikolla kaikille avoimia kaupunkisuunnistusratoja Askolassa. Radat löytyvät Kirkonkylältä ja Monninkylästä. Voit osallistua yksin, perheen tai kaverin kanssa.
Tervetuloa tutustumaan partioharrastukseen!

Tapahtuma Facebookissa

Ke 21.4. klo 18-20 lähiretkeilyvinkkejä järvenpääläisille etäyhteydellä 

Järvenpään Scoutit - Järvenpää Scouts järjestää etätapahtuman retkeilystä kiinnostuneille!

Oletko kiinnostunut retkeilystä, mutta Lemmenlaakso ja Paavonpolku on jo niin nähty?
Tervetuloa kuulemaan partiolaisaikuisten vinkkejä lähiretkikohteista, retkelle valmistautumisesta ja ideoita retkiruokien valmistamiseen. Tapahtuma järjestetään Facebook livessä, ja katsojilla on mahdollista lähettää asiantuntijoillemme myös kysymyksiä illan aikana.
 
 
Pe 23.4. klo 20 Pubivisa aka Stoutti-visa etäyhteydellä
 
Oletko pubivisojen ystävä ja kaivannut näitä leikkimielisiä kilpailuja? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osoittamaan taitosi Järvenpään Scouttien virtuaalisessa "pubivisassa", eli Stoutti-visassa. Illan aikana saatat oppia nippelitietoa partiosta. Tapahtumaa varten tarvitset toimivan nettiyhteyden ja vastaukset kerätään verkkolomakkeelle. Kilpailun voittajille on luvassa Järvenpää-aiheisia palkintoja.
 

Ti 20.4. klo 19 karkkilalaisten aikuisten partioontutustumistilaisuus etäyhteydellä

Voisiko partio olla uusi harrastuksesi? Tule Raudanreippaat-partiolippukunnan online-tilaisuuteen kuulemaan, mitä partio on!

TAPAHTUMA FACEBOOKISSA

19.-25.4. omatoiminen partion rastirata Keravalla

Sammon Takojat järjestävät Partioviikolla kaikille avoimet etärastit Keravalla. Voit kiertää ne viikon aikana yksin, perheen tai kavereiden kanssa!

Tapahtuma Facebookissa

To 22.4. klo 18 Tietoa partiosta keravalaisille aikuisille etäyhteydellä

Mitä aikuinen saa partiosta? Mitä aikuiset tekevät partiossa? Miksi partio on hyvä harrastus myös aikuisille? Nyt on mahdollisuus kuulla perustietoa partiosta, ja saada vastauksia yllä esitettyihin kysymyksiin. Tule mukaan online-tapahtumaan! Keravalainen partiolippukunta Hiiden Hittavaiset ry kutsuu aikuiset tutustumaan toimintaansa ja vapaaehtoistyömahdollisuuksiin partiossa.

Tapahtuma Facebookissa

19.-25.4. omatoiminen partiosuunnistus Masalassa

Masalan partiolippukunta  Kuninkaantien Kipinät järjestää alueella partiosuunnistuksen, johon voit osallistua viikon aikana yksin tai oman perheen kanssa!

Tapahtuma Facebookissa

19.-24.4. Kaikille avoimet rastiradat Lohjalla

Jokaiselle avoin, koko perheelle soveltuva omatoiminen mobiilisuunnistusrastirata löytyy Partioviikon ajan Lohjan keskustasta sekä Virkkalasta! Ohjeet osallistumiseen julkaistaan Facebook-tapahtumissa.

keskustan Tapahtuma Facebookissa

VIRKKALAN TAPAHTUMA FACEBOOKISSA

19.-25.4. Kaikille avoin partion rastirata Loviisassa

Ankkuripartio järjestää Partioviikolla kaikille avoimen kontaktittoman, omatoimisen kaupunkisuunnistusradan Loviisassa. Voit osallistua viikon aikana yksin, perheen tai kaverin kanssa.

Tapahtuma Facebookissa

19.4-25.4. Eräalpakoiden Partioviikko

Tuore partiolippukunta Eräalpakat järjestää online-ohjelmaa Klaukkalan alueella. Viikon aikana tarjolla on omatoiminen kaupunkisuunnistus koko perheelle, ja aikuisille tilaisuus tutustua partioon harrastuksena etänä.

Tapahtuma Facebookissa

19.4-25.4. Klapasten omatoiminen rastirata Klaukkalassa

Klaukkalan partiolippukunta Klapaset toteuttavat Isoniitun koulun ympäristöön omatoimisen ja partiomaisen rastiradan Partioviikon ajaksi 19.4-25.4.!

TAPAHTUMA FACEBOOKISSA

Ti 20.4. klo 18.30 Mitä on partio? K-18-online-nuotiokahvit

Porvoon Polunlöytäjät järjestävät online-tutustumistilaisuuden aikuisille. Tule tutustumaan meihin aikusiin partiolaisiin, luvassa hyvää seuraa, retkitarinoita, partiofaktaa... Varaa oma muki kuumaa juotavaa kotona valmiiksi, niin simuloidaan nuotiokahvit!

Tapahtuma Facebookissa

21.-30.4. Kaikille avoin partion rastirata Gammebackassa

Partiolippukunta Porvoon Scoutit järjestää Partioviikolla omatoimisen kaupunkisuunnistustempauksen Porvoon Gammelbackaan! Voit käydä kiertämässä radan 21.-30.4. yksin tai vaikkapa perheen tai kavereiden kanssa. Tervetuloa kokeilemaan, mitä partioharrastus pitää sisällään!

Tapahtuma Facebookissa

19.-25.4. omatoiminen partiorastirata Pukkilassa

Pukkilan Partio tarjoaa Partioviikolla kaikille avoimen rastiradan Pukkilassa! Voit osallistua viikon aikana yksin, perheen tai kaverin kanssa.

Tapahtuma Facebookissa

19.-25.4. omatoiminen partiorastirata Nummelassa

Partiolaiset järjestävät Partioviikolla maksuttomat etärastit Vihdin Nummelaan! Voit käydä kiertämässä ne viikon aikana yksin tai vaikkapa perheen tai kavereiden kanssa.

Tapahtuma Facebookissa

ke 21.4. klo 18 Moderni aikuisten iltanuotio

Partioviikon moderni iltanuotio kutsuu partiosta kiinnostuneet aikuiset virkistäytymään arki-iltana afterworkin merkeissä ohjatulle online-retkelle lähiluontoon! Haastattelemme Metrolla metsään -retkeilykirjan kirjoittanutta aktiivista retkeilijää, Elli Keisteri-Sipilää ensin kahvikupin äärellä, jonka jälkeen siirrytään ulkoilemaan, laitetaan napit korviin ja Elli vie meidät ulos retkelle – yhdessä, etänä! Iltaan voi osallistua yksin tai kaverin kanssa riippuen liikkumisen rajoituksista.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Listasta löydät suomenkielisten paikallisyhdistysten partioviikon tapahtumat ja tempaukset Uudenmaan Partiopiirin kunnissa. Tapahtumalistaus päivittyy. Kaikki Suomen partioviikon 2021 tapahtumat löydät täältä.

 

Lue, millainen harrastus partio on aikuiselle!

 


Partioviikon jälkeen verkossa