Marraskuun terveiset piirihallitukselta

Piirihalllitus kokousti marraskuun kokouksensa ennätyksellisen nopeasti etänä. Kokouksessa käsiteltiin viikonloppuna ollutta piirin syyskokousta ja valmisteltiin kuun puolessa välissä olevaa Suomen Partiolaisten jäsenkokousta.

Hallitus totesi piirin kokouksen sujuneen loistavasti. Kokous toteutettiin etänä ja mitään teknisiä haasteita ei ilmaantunut. Tästä iso kiitos hyvin valmistellulle kokoukselle ja aktiivisille lippukunnille. Hallituksessa iloittiin syyskokouksessa valituista uusista hallituksen jäsenistä ja piirinjohtajista. Yhtään paikkaa ei jäänyt täyttämättä.  Vuonna 2021 hallituksen pöydän ääressä istuu mahtava tiimi, mikä mahdollistaa lippukuntien tuen, laadukkaat koulutukset ja ohjelmatapahtumat.

Korona on lyönyt leimaansa vuoden 2020 partioon ja sama leima tulee olemaan vahvasti läsnä myös vuonna 2021. Hallitus keskusteli loppuvuoden tapahtumista ja linjasi, että vuoden 2021 tapahtumien osalta tulee kiinnittää paljon huomiota terveysturvallisuuteen. Tapahtumanjohtajia pyritään rekrytoimaan pareittain, jolloin varaudutaan mahdollisiin sairastumisiin ja karanteeneihin. Samoin painotetaan mahdollisuutta siirtää tapahtumia virtuaalisesti toteutettavaksi nopealla aikataululla. 

Todettiin lisäksi, että tulevalle vuodelle etsitään luottamushenkilöitä valmentajien ja valmentajavastaavien pesteihin. Lippukuntien johtokolmikoiden mentoriohjelman haku on myös käynnissä. Hae mukaan ja kehitä johtamistaitojasi sekä partiossa että muilla elämän osa-alueilla!