Maaliskuun terveiset piirihallitukselta

Piirihallitus kokoontui jälleen 10.3. Kokouksessa käsiteltiin mm. Valkamaa ja piirin tulevaa kevätkokousta.

Kokouksen alussa todettiin käytännön mukaisesti piirin uudet pestatut luottamushenkilöt ja rekrytointitarpeet. Olemme saaneet mukavasti uusia luottiksia piiriin alkuvuoden aikana. Valkaman tekijöitä on tällä hetkellä 127—mahtavaa, että niin moni on mukana! Piirin pysyväistoimintaan haetaan vielä vapaaehtoisia täyttämään muutamia avainpestejä.

Tällä hetkellä hallitus etsii alue– sekä ohjelmaministeriä joukkoonsa—olisiko jompikumpi näistä juuri sinun unelmapestisi? Lue lisää piirihallituksesta ja ilmianna kiinnostuksesi pestiä kohtaan täällä. Vaalit pidetään kevätkokouksen yhteydessä 28.3.

Myös vaalitoimikunnan rekrytointi syksyn piirihallitusvaaleja varten on alkanut! Haluaisitko juuri sinä varmistaa, että piiriä johtaa jatkossakin timanttinen porukka? Hae mukaan jo tänään!

Piirihallituksen jäsenet kokoontuvat 14.-15.3. laajennettuihin valiokuntiin. Siellä käsitellään mm. e-oppimista, kuntavaalisuunnitelmia, valmentajien tukemista, kolojen esteettömyyttä sekä tulevia ohjelmapainotuksia.

Piirihallitus kuuli myös Valkaman ajankohtaiset kuulumiset ja päätti varata vuoden 2019 ylijäämästä enintään 15 % kattamaan Valkaman stipendirahastoa. Näin varmistamme, että yhä useampi lapsi ja nuori pääsee osallistumaan Valkamalle.

Suunnittelimme myös Lippukuntapäivää ja piirin kevätkokousta. Lippukuntapäivässä järjestetään mm. SP:n kestävän kehityksen työpaja—tämä on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa siihen, miten partiosta tehdään hiilineutraali! Ohjelmassa on useita pop-up -klinikoita kaikille lippukunnan toimijoille samoajista aikuisiin. Tiedossa on mm. vinkkejä aikuisrekryyn, kansainväliseen partiotoimintaan sekä ansiomerkkihakemuksiin. Lippukuntapäivässä on myös luvassa vaeltajien ikioma piste, jonne pääsee tapaamaan muita vaeltajia ja suunnittelemaan vaeltajaohjelmaa. Nappaa kaveri mukaan ja ilmoittaudu 15.3. mennessä. Toivottavasti näemme paikalla mahdollisimman monta osallistujaa myös sinun lippukunnastasi!

Nähdään Lippukuntapäivässä ja piirin kevätkokouksessa Nummella!