Maaliskuun terveiset piirihallitukselta

Vuoden kolmas hallituksen kokous on nyt takana päin. Iloksemme koronatilanne on helpottanut, enää ei alueemme partiotoiminnassa ole huomattavia rajoituksia voimassa. Keväälle on suunnitteilla jos jonkinlaista tapahtumaa!

Katso kevään tapahtumat

Tällä hetkellä hallitus valmistautuu erityisesti Uudenmaan Partiopiirin lippukuntapäivään ja kevätkokoukseen. Tänä keväänä lippukuntapäivässä on sangen laaja valikoima työpajoja. Ilmoittautuminen on auki, nähdään Karkkilassa!

Ilmoittaudu lippukuntapäivään

Hallituksen jäsenien pestiin kuuluu myös muutakin kuin omissa kokouksissa istuminen. Tulevana viikonloppuna hallitus osallistuu Partion Kevätpäiville. Niihin kokoontuu luottiksia ympäri Suomen muista partiopiireistä, FISScistä ja keskusjärjestöstä.

Kevätpäivien aikana jäsenillä on oiva tilaisuus verkostoitua muiden luottisten kanssa laajennettujen valiokuntien kokouksissa. Lisäksi Kevätpäivien tavoite on luoda aihioita koko partion yhteisiksi tavoitteiksi vuodelle 2023. Tämän pohjalta toiminnansuunnittelua jatketaan verkostomaisesti kevään, kesän ja syksyn aikana.