Lokakuiset terveiset piirihallitukselta!

Piirihallitus kokoontui viime viikolla lokakuun kokoukseen, jossa tällä kertaa katse käännettiin erityisesti tulevaan piirin syyskokoukseen 30.10. Järvenpäässä. 

Kokouksen aluksi pääsimme hyväksymään Valkaman loppuraportin. Loppuraporttiin oli koottu erittäin ansiokkaasti Valkama-leirin ja seikkailu-Valkaman eri käänteet ja se tulee varmasti hyödyttämään tulevaisuuden piirileirejä. Katsaus Valkaman loppuraporttiin otetaan vielä piirin syyskokouksessa.

Kävimme läpi syksyn tapahtumakalenteria ja iloksemme saimme todeta, että loppusyksyn tapahtumat pystytään näillä näkymin järjestämään normaalisti. Luvassa on siis esimerkiksi vielä lukuisia koulutuksia pestien tueksi ja vuosi huipentuu juhlaillalliseen 10. joulukuuta.

Hyväksyimme syyskokouksessa esiteltävät toimintasuunnitelma- ja talousarvioesitykset sekä kokouksen esityslistan. Syyskokouksessa valitaan myös uusia jäseniä meidän mahtavaan piirihallitusporukkaan! Haluankin kannustaa sinua miettimään, voisiko tämä pesti olla seuraava askeleesi. Meitä on piirihallituksessa todella erilaisia tyyppejä eli pesti sopii varmastikin myös sinulle. Auki on useampia hallituksen jäsenen pestejä vastaamaan yhteiskuntasuhteista, vapaaehtoistuesta, ohjelmasta tai viestinnästä ja markkinoinnista sekä näiden lisäksi piirin varajohtajan pesti. Lisää pesteistä voit lukea täällä. Ennen syyskokousta kokoonnumme Lippukuntapäivään näkemään pitkästä aikaa vanhoja ja uusia tuttuja. Muistathan ilmoittautua mukaan 25.10. mennessä. Nähdään Järvenpäässä!