Lippukunnan johto – tehkää nämä asiat Kuksassa kesällä

Kevätkauden loppu ja syyskauteen valmistautuminen vaatii lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta ja johdolta toimia myös Kuksassa. Katso ohjeet!

1. Uusien jäsenten merkitseminen

Jos uusi jäsen osallistuu lippukunnan toimintaan kesällä, hänet on merkittävä Kuksaan 15.6. mennessä, jotta hän ehtii saada ja maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksulaskun ja voi osallistua toimintaan.

Mikäli uusi jäsen aloittaa vasta syyskaudella, hänet tulee lisätä vasta 1.8. alkaen, jotta vältytään tuplalaskulta! Elokuusta alkaen lisätyt saavat laskun syyskuussa, ja sen maksaminen mahdollistaa toimintaan osallistumisen kuluvan syksyn ja seuraavan vuoden ajan.

2. Päättyvät jäsenyydet

Jos teillä on jäseniä, jotka eivät enää jatka partiossa, tulee heidän jäsenyytensä päättää Kuksassa. Pelkkä jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei siis riitä.

3. Lippukunnan oman jäsenmaksun kerääminen

Lippukunnalla on mahdollisuus kerätä oma jäsenmaksu partion jäsenmaksun yhteydessä. Tämä tapahtuu hyväksymällä jäsenmaksupalvelun lippukunnan Yhteystiedot-välilehdeltä Kuksasta sekä merkitsemällä lippukunnan jäsenmaksun (1- ja 2-jäsen) suuruus Jäsenyys-välilehdellä. Muutokset on tehtävä 31.8. mennessä.

4. Lippukunnan tiedot päivitettävä Kuksaan

Päivittäkää lippukunnan tiedot Kuksaan. Valtakunnallisessa Lippukuntahaussa näkyvät lippukunnan tiedot tulevat suoraan Kuksasta, ja niihin törmää moni alueellanne partiota googlettava. Sivustolta saattaa tulla myös yhteydenottoja sähköpostitse, vastatkaa niihin nopeasti!

Verkkosivujen kautta Kuksaan voi tulla myös jäsenhakemuksia, käyttehän hyväksymässä ne nopeasti ja lähetätte liittyneelle ohjeet lippukuntanne toiminnasta.

 

Katso kaikki yksityiskohtaiset Kuksa-ohjeet!