Kiitos adventtikalenterikampanjasta!

Tänäkin vuonna uusmaalaiset lippukunnat osallistuivat aktiivisesti varainkeruukampanjaan ja onnistuivat keräämään tärkeitä varoja toimintaansa. Kampanjapäälliköt koordinoivat kalenterimyyntiä upeasti poikkeustilanteesta huolimatta!

Yhteensä Uudenmaan Partiopiirin lippukunnat myivät n. 29 000 kalenteria ja keräsivät käyttöönsä n. 130 000 euroa. Tämä on merkittävä summa ja osoittaa jälleen joulukampanjan merkittävyyden lippukuntien toiminnan ja projektien rahoittamisessa. Poikkeuksellisista myyntiolosuhteista huolimatta jopa 24 lippukuntaa onnistuivat nostamaan jäsenkohtaista myyntiään. 8 ahkeraa partiolaista myivät yli 100 kalenteria ja saivat kultaisen tonttumerkin!

Suurimmat kokonaismyyntimäärät saavuttivat lippukunnat Vihterä, Meripartio Porvoon Pooki sekä Kirkkonummen Metsänkävijät. Määrällisesti myyntiään kasvattivat eniten Tuuspartio, Nummen Samoojat, Kalevan Kipunat sekä Jukolan Veljet ja Siskot. Keskiarvomyynti jokaista jäsentä kohti oli suurin Lohjanjärven Loiskeessa, Tuuspartiossa ja Paijalan Peuroissa. Lippukuntakohtaista keskiarvomyyntiä nostivat eniten Kalevan Kipunat, Nummen Samoojat ja Röykän Metsänkävijät.*

Suurkiitos ihan kaikille – kampanjapäälliköille, ryhmänjohtajille ja tietenkin myyjille kampanjan toteuttamisesta näinä haastavina aikoina! Kiitos myös teille, jotka ovat ostamalla kalenterin tukeneet paikallista partiotoimintaa!

 

*Lukuihin ei ole laskettu mukaan uusien lippukuntien myyntilukuja, jotka ovat ottaneet kalentereita myyntiin ensimmäistä kertaa. Partiolippukunnat Eräalpakat ja Polaris tekivät kuitenkin hienon myyntisuorituksen!