Kaimo 2.0 -kilpailun viralliset tulokset on julkaistu

Uudenmaan Partiopiirin partiotaitokisa Kaimo 2.0 kisattiin hyvässä säässä ja kevätkisaksi yllättävän lumisessa maastossa 23. huhtikuuta. Matkaan lähti 25 kisavartiota, jotka kilpailivat tarpoja-, kirjava- ja samoajasarjoissa. Kisan viralliset tulokset on nyt julkaistu.

Kaimo 2.0 -kilpailussa testattiin uudenlaista konseptia, jossa kisavartiot valitsivat itse, millaisia tehtäviä tekivät. Jokaisella sarjalla oli vain viisi pakollista tehtävää. Muut pisteet sai vapaasti kerätä haluamiltaan rasteilta oman kiinnostuksen mukaan.

Tehtävissä piti muun muassa rakentaa vihanneslaatikko juureksista, askarella pärekori sanomalehdistä, tunnistaa erilaisia pastilleja ja valmistaa lakritsia trangialla. Osa rasteista oli kylmiä eli metsään sijoitettuja tunnistamistehtäviä. Pitipä yhdellä rastilla miettiä rikoksia ja rangaistuksiakin.

Yösarjoihin oli ilmoittautunut harmillisen vähän osallistujia, joten kisaa lyhennettiin siten että samoajatkin tulivat maaliin klo 22. Muiden osalta kisa päättyi jo klo 17.

Kisaajilta kerätty palaute oli voittopuolisesti positiivista ja olipa joku kertonut että ”Kaimo 2.0 oli paras kisa ikinä”.

Kaimo 2.0 -kisojen voittajavartiot

Alla on listattu kisan voittajavartiot virallisen pistelaskennan jälkeen. Kirjavan sarjan sijoituksiin tuli muutoksia tarkistuslaskennan myötä.