Joulukuun terveiset piirihallitukselta

Hallitus kokoontui vuoden viimeiseen kokoukseensa 8.12.

Hallituksen joulukuun kokouksessa katse oli siirretty jo tulevasti vuoteen 2022. Kevään tapahtumien johtajat vahvistettiin, joten nyt kannattaa tarkistaa piirin tapahtumakalenterista alkuvuoteen omat partiomenot. Etenkin luottisten kaudenaloitus 22.1. on hyvä merkata kalenteriin ja lisätä ilmoittautuminen Kuksaan. Tapahtumassa on luvassa eväitä omaan piiripestiin ja virkistäytymistä porukalla. Myös kaikki uudesta piiripestistä kiinnostuneet ovat tervetulleita! Olethan mukana?

Saimme piiriin myös uuden lippukunnan, kun Nummelan Tuulenkävijät ry hyväksyttiin piirin jäseneksi. Ilmapartion mukaan saaminen piiriin on mahtava lisä ja lippukunnan saaminen Nummelan alueelle lisää partion tarjontaa Vihdissä. Myötäistä tuulta Nummelaan!

Vuoden lopussa on hyvä mahdollisuus muistella mennyttä vuotta ja kiittää tekijöitä työpanoksesta. Hallituksessa muistettiin pestinsä päättäviä hallituksen jäseniä Eetua ja Miiaa lämpimillä pipoilla ja luovutettiin juhlallisesti piirinjohtajan puukko Tiinalle, joka luopuu piirin varajohtajuudesta vuoden vaihteessa.

Nyt on kuitenkin aika vetäytyä muutamaksi viikoksi ansaitulle lomalle nauttimaan jouluherkkuja. Kulunut vuosi on ollut täynnä iloa ja lämpöä, mutta myös haasteita ja epävarmuutta koronasta johtuen. Loma tulee varmasti siis tarpeeseen meille kaikille.

Kiitos vuodesta 2021 ja nähdään vuoden 2022 tapahtumissa!