Haemme projektikoordinaattoria partioleirille määräaikaiseen työsuhteeseen

Valkama-partioleiri järjestetään kesällä 2020 Hangon Syndalenissa noin 3000 osallistujalle. Haemme partioleirille nyt kokoaikaista projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2020 asti.

Työtehtävät

Leirin projektikoordinaattorina keskeisiin työtehtäviisi kuuluu työskentely leirin vapaaehtoisista koostuvan projektiorganisaation kanssa tapahtuman järjestämiseen sekä viestintään ja markkinointiin liittyvissä asioissa. Projektikoordinaattorina vastaat asiakaspalvelusta ja ilmoittautumis-/osallistujarekisterin hoitamisesta. Lisäksi olet mukana sidosryhmätyössä, yhteistyösopimusten laatimisessa sekä leirin talouden ja hankintojen seurannassa. Leirin jälkeen vastaat projektin paketoinnista ja raportoinnista.

Etsimme

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta projektityöskentelystä ja projektien talouden hallinnasta sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Luot ympärillesi leppoisaa tunnelmaa ja pidät porukan hyvällä mielellä. Osaat kuitenkin toimia tarvittaessa napakasti, tehdä päätöksiä itsenäisesti ja priorisoida asioita. Nautit kovenevasta työtahdista ja ison vapaaehtoisporukan keskellä työskentelystä. Olet itsenäinen, tarkka ja täsmällinen, pystyt selkeään kielelliseen ilmaisuun ja osaat sujuvasti käyttää Office-ohjelmia O365-ympäristössä ja monipuolisesti erilaisia viestintäkanavia.

Työsuhde

Työ on kokoaikainen (38 h 45 min/vko) ja jakaantuu myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Työntekopaikkana ovat Uudenmaan Partiopiiriin kuuluvat kunnat sekä kaupungit ja piiritoimisto Partioasemalla Helsingin Töölössä. Tarjoamme aidosti monipuolisen työn nuorekkaassa ja mukavassa työympäristössä sekä kilpailukykyiset edut. Työsuhde solmitaan Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n kanssa.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja antaa Suomen Partiolaisten järjestöpäällikkö Tea Hurme, 050 446 0055, tea.hurme@partio.fi ja leirinjohtaja Iiro Auvinen, iiro.auvinen@partio.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera sähköpostilla viimeistään 6.5.2019 tea.hurme@partio.fi. Työhaastattelut järjestetään 15.5. ja työ alkaa sopimuksen mukaan joustavasti kesä-heinäkuun aikana ja päättyy 30.9.2020.

Valkama on Uudenmaan Partiopiiri ry:n järjestämä leiri, jonne on tervetulleita kaikki partiolaiset ja partiosta kiinnostuneet. Uudenmaan Partiopiiri on Suomen Partiolaisiin kuuluva piirijärjestö.