Hae nyt Uudenmaan piirileirin 2026 leiritoimikuntaan

Kesän kuumin rekry on alkanut – ilmoita itsesi tai vinkkaa kaverille!
Onko sinulla haaveena päästä mukaan partiotoiminnan ytimeen? Uudenmaan partiopiiri järjestää seuraavan suuren yhteisen piirileirin kesällä 2026, ja etsimme nyt innokkaita johtoryhmän jäseniä!
Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia uutta, kehittää omia taitoja ja vaikuttaa positiivisesti muiden leirielämään. Älä epäröi omia kykyjäsi – partio tarjoaa turvallisen ympäristön, jossa oppiminen ja uusien asioiden kokeilu ovat keskeisessä roolissa. Tämä on tilaisuutesi loistaa ja kasvaa!

Nyt haussa leiritoimikunnan pestit
Pestihausta löydät tällä hetkellä resurssi-, osallistuja-, elämys-, kasvatus-, palvelu- ja turvallisuusjohtajan paikat. Haku leiritoimikunnan pesteihin on avoinna 31.8.2024 asti. Pestaus tapahtuu sopivan henkilön/henkilöiden löydyttyä. Leiritoimikunnan pestit alkavat syksyllä 2024 ja päättyvät keväällä 2027.

Pesteihin voi tutustua tarkemmin piirin pestihaun kautta, johon löydät pestikohtaiset linkit tästä alta. Kannattaa lähettää myös rohkeasti kysymyksiä pestaajille, mikäli haluat kuulla tehtävistä tarkemmin. Muita piirileirin pestejä avataan hakuun myöhemmin.

Tutustu leiritoimikunnan pesteihin

Haku piirileirin ohjausryhmään on vielä auki elokuun loppuun saakka. Hakuohjeet ja lisätietoja ohjausryhmän pestistä.