Hae mukaan Uudenmaan Partiopiirin jäsenkokousdelegaatioon

Suomen Partiolaisten jäsenkokous järjestetään joka toinen vuosi ja se on järjestön ylin päättävä elin. Jäsenkokouksessa muun muassa valitaan hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat sekä partioneuvoston puheenjohtaja, jäsenet ja varajäsenet. Kokouksessa päätöksiä tekevät partiopiirit, jotka edustavat alueensa lippukuntia. Uudenmaan Partiopiirillä on jäsenkokouksessa 10 edustajaa ja muutamia varadelegaatteja. 

Piirin kevätkokouksessa 26. maaliskuuta nimetään Uudenmaan Partiopiirin edustajat Suomen Partiolaisten jäsenkokoukseen, joka järjestetään Helsingissä 12.-13.11.2022. Piirihallituksen toiveena on löytää jäsenkokousdelegaatioon partiolaisia erilaisista taustoista: ensikertalaisia ja kokeneita, lippukuntatoimijoita ja piiriluottiksia. 

Ilmoita kiinnostuksestasi jäsenkokousdelegaatioon sähköpostitse osoitteeseen uusimaa@partio.fi 3.3.2022 mennessä. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi kuka olet, mikä on partiotaustasi, miksi haluat mukaan jäsenkokousdelegaatioon ja mihin haluaisit päästä vaikuttamaan jäsenkokouksessa. Piirihallitus tekee hakemusten pohjalta esityksen jäsenkokousdelegaatiosta piirin kevätkokoukselle. 

Suomen Partiolaisten jäsenkokous

UUdenmaan Partiopiirin kevätkokous 2022