Esikouluissa tutustutaan huhtikuussa partioon

Esikoulujen partioviikko tulee jälleen huhtikuussa. Tänä vuonna partioon tutustuu  100 esikouluryhmää ympäri Uuttamaata!

Esikoulut ovat voineet alkuvuodesta tilata ilmaisen materiaalin, jonka avulla toteuttaa ohjelmaa. Eskareissa puuhataan partion parissa joko partioviikolla 18.-24.4. tai myöhemmin keväällä. Ohjelmassa on leikkimistä, laulamista, luontoon tutustumista ja esimerkiksi metsäorkesterin perustaminen!

Lippukunnat voivat vierailla esikouluissa ja kutsua lapset vanhempineen mukaan partioon

Kun partiokipinä on sytytetty, on hyvä aika kutsua lapset vanhempineen lippukuntaan! Teemaviikkoon sopii hyvin lippukunnan vierailu ja monet esikoulut toivovatkin sitä. Lippukunta voi ottaa yhteyttä Esikoulujen partioviikkoon ilmoittautuneeseen eskariin tai tarjota vierailua lähiesikouluun, vaikka he eivät olisi tilanneet materiaalia!

Vierailulla voi tehdä esikoulujen partioviikon aktiviteetteja, leikkiä tai käydä pienellä retkellä. Lippukuntaa voi esitellä jaettavilla flaijereilla ja kutsulla mukaan esimerkiksi avoimeen koloiltaan.

Kontakti oman alueen esikouluun on loistava tilaisuus saada uusia sudenpentuja, heidän vanhempiaan ja potentiaalisia perhepartiolaisia kiinnostumaan partiosta. Esikouluissa vierailleet lippukunnat kertovat kampanjan olleen helppo tapa innostaa uusia aikuisia mukaan!