Uudenmaan Partiopiirin hallitukseen uusia jäseniä

22.10.2017,

Uudenmaan Partiopiiri ry:n aktiivinen syyskokous kokosi yli sata henkilöä sunnuntaina 22.10.2017 Helkamäkeen Askolan Monninkylään. Kokouksessa valittiin partiopiirille useita hallituksen jäseniä.

Kokouksessa valittiin hallituksen jäseniä kaudelle 2018-2019:
Talous- ja yhteiskuntasuhteiden ministeriksi valittiin Ossi Hokkanen (Inkoon Samoilijat).
Ohjelmaministeriksi valittiin Alpi Jokinen (Kirkkonummen Metsänkävijät).
Lippukuntatuen ministeriksi valittiin Riina Seppälä (Järvenpään Metsänkävijät).
Vapaaehtoistuen ministeriksi valittiin Anna Cajanus (Kelotytöt).

”Olen iloisesti yllättynyt uusmaalaisten ennakkoluulottomuudesta valita minut hallitukseen, vaikka en ole juuri ollut mukana partiotoiminnassa Uudellamaalla”, kertoo Anna Cajanus (kuvassa alarivissä oikealla). ”Olen innoissani ja sopivalla tavalla jännittynyt siitä, mitä kaikkea uusi pesti tuo tullessaan. Odotan mielenkiintoisia keskusteluja, inspiroivaa ideointia ja yhdessä tekemistä.”

Piirihallituksen varaministerin pesteistä ollaan luopumassa, ja vapaaehtoistuen ministeri tulee työpariksi koulutusministerille. ”Ihan ensimmäiseksi aion kerätä näkemyksen siitä, mitä johtajien tukemiseksi ja rekrytoimiseksi on jo tehty ja mitä siihen liittyen on ideoitu. Haluan myös hyödyntää yritysmaailman hyväksi havaittuja tapoja mm. työnantajamielikuvan kehittämiseen ja rektytointiin liittyen”, Cajanus kertoo.

Piiritason partiopestit ovat haluttuja, sillä vapaaehtoistuen pestiin oli kolme hakijaa. Kokouksessa järjestettiin vaalipaneeli. Lisäksi kokousväki esitti ehdokkaille täsmäkysymyksiä ja jopa kannatuspuheenvuoroja pidettiin. Partiossa saatua osaamista arvostetaan työelämässä ja arvokasta johtamiskokemusta sekä projektiosaamista saa piirihallituksesta. Vaikka piirihallituksen pestit ovat nyt täytetty, kaikille halukkaille löytyy mielenkiintoista tekemistä Uudenmaan Partiopiiristä. Avoimet pestit löytyvät pestipörssistä.

Henkilövalintojen lisäksi Uudenmaan Partiopiirin syyskokouksessa mm. hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018. Ja merkittiin tiedoksi piirin tapahtumakalenteri 2018.

Säihkeen loppuraportti esiteltiin syyskokouksessa

Kokouksessa jätettiin jäähyväiset viime kesän piirileiri Säihkeelle, kun leiritoimikunta esitteli Säihke 2017 -loppuraportin. Säihke oli uusmaalaisen partiotoiminnan taidonnäyte ja vuoden 2017 suurin nuorten tapahtuma Suomessa. Säihke tarjosi lippukunnille sellaista partio-ohjelmaa, jota lippukunnat eivät omassa partioarjessaan pysty järjestämään. Säihke oli myös aktiivinen yhteistyökumppani, ja yritysyhteistyötä tehtiin aiempaa laajemmin. Leirin viestintä onnistui ja esimerkiksi tubettajien leiriltä tekemiä videoita on katsottu yhteensä 180 000 kertaa. Säihke piti huolta vapaaehtoistyöntekijöistään, tästä esimerkkinä se, että 100 % tekijöistä oli pestattu. Säihkeen koko loppuraportti löytyy Issuusta.

Suurkiitos kaikille leirin tekijöille ja leirin osallistujille!

Kokouksessa muistettiin ansioituneita partiolaisia

Uudenmaan partiopiirin pronssisen ansiomitalin saivat:
Sara Hahkala (Porvoon Polunlöytäjät),
Juho Tuure (Rajamäen Metsänkävijät),
Päivi Laine (Meripartio Porvoon Pooki) ja
Venla Monter (Eräkamut).

Onnea!

Tauolla kokousväki pääsi nauttimaan maittavista #roosanauha-pullista. Kiitos kokousjärjestelyistä Kirnun Kiertäjille!

Kokousmateriaalit: https://uusimaa.partio.fi/piirin-saantomaarainen-syyskokous-askolassa/

Aikuiset, ansiomerkit, Piirin kokoukset, Uutiset , , , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi