Uudenmaan Partiopiiri mukana Uusimaa-viikolla

31.1.2018,

Uudenmaan partiopiiri toimii yhtenä pääjärjestäjistä Uusimaa-viikolla 7.-12.5. 100 uutta tapaa- hankkeen puitteissa. Uusimaa-viikko kokoaa vuosittain yhteen kuntien, oppilaitosten, järjestöjen ja muiden uusmaalaisten toimijoiden tapahtumia sekä nostaa esille maakunnan hyväksi tehtävää arvokasta työtä. Lisätietoja Uusimaa-viikosta voi lukea heidän nettisivuiltaan. Meidän vastuullamme on ympäristöteemainen perjantai 11.5. Järjestämme tällöin avoimia retkiä tai muita avoimia tapahtumia yhdessä lippukuntien kanssa.

Olisiko teidän lippukuntanne kiinnostunut tällaisen avoimen tapahtuman järjestämisestä? Avointen tapahtumien järjestäminen tekee lippukunnasta entistäkin tunnetumpia paikkakunnallaan tavoittaen uusia lapsia, nuoria ja aikuisia. Sen lisäksi, että me markkinoimme päivän tapahtumia omissa kanavissamme, saavat lippukunnat tapahtumineen näkyvyyttä myös Uusimaa-viikon markkinoinnissa. Positiivisia kokemuksia avoimista tapahtumista voi lukea esimerkiksi täältä.

Yhteistyössä on voimaa. Mitä enemmän saamme lippukuntia mukaan, sitä näyttävämmin olemme esillä. Minkälaisen avoimen tapahtuman te haluaisitte järjestää? Kysy lisää ja ilmoita halukkuutenne avoimen retken järjestämiseksi viimeistään 20.2.: 

Hankekoordinaattori Mira Vuojolainen

050 344 6254, mira.vuojolainen@partio.fi, Facebookissa Mira Hankekoordinaattori

 

kuva: Järvenpään Metsänkävijät

———————————————————————————————————————–

100 uutta tapaa on valtakunnallinen projekti, jonka tavoitteena on madaltaa partion harrastamisen kynnystä. Kynnystä madalletaan tekemällä partiotoimintaa tutuksi ja helpommin lähestyttäväksi erilaisista taustoista tuleville ihmisille sekä kehittämällä uudenlaisia tapoja tehdä partiota. Tapoja kokeillaan ja kehitetään yhdessä lippukuntien kanssa. Uudenmaan piirissä 100 uutta tapaa toteutetaan yhteistyössä muun muassa koulujen ja nuorisotoimijoiden kanssa. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä hankekoordinaattori Miraan.

 

Aikuiset, Ikäkaudet, Samoajat, Seikkailijat, Sudenpennut, Tarpojat, Uutiset, Vaeltajat , , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi