Tukiyhdistys


Partion tulisi olla harrastuksena mahdollinen jokaiselle uusmaalaiselle lapselle ja nuorelle. Vain siten voimme varmistaa, että yhteiskuntaamme kasvaa lisää aktiivisia, vastuuntuntoisia ja toisistaan välittäviä ihmisiä kohtaamaan nykymaailman haasteet. Partio tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille suurenmoisia kokemuksia ja elämyksiä sekä ajanmukaisia taitoja. Uskomme, että partiolle on nyt enemmän tarvetta kuin koskaan!

Uudenmaan Partiopiirin tukiyhdistys on perustettu 2017 vuoden alussa. Yhdistyksen tarkoituksena on partiotoiminnan tukeminen Uudenmaan maakunnan alueella pääkaupunkiseutua lukuun ottamatta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tukee taloudellisesti Uudenmaan Partiopiiri ry:tä. Yhdistys voi lisäksi tukea taloudellisesti Uudenmaan Partiopiiri ry:n jäseninä olevia rekisteröityjä partiolippukuntia sekä näiden partiolippukuntien jäseniä. Yhdistyksen puheenjohtajan Jukka Koskenkannon jutun, ”Partio mahdollistaa ja ansaitsee mahdollisuuden”, voit lukea Pärskeen 1/17 numerosta.

LIITY KANNATUSJÄSENEKSI

Yhdistyksen kannatusjäsenen jäsenmaksu vuonna 2017 on luonnollisilta henkilöiltä 50 € ja oikeushenkilöiltä 295 €. Hakemukset tukiyhdistyksen kannatusjäseneksi voi lähettää sähköpostilla tea.hurme@partio.fi.

MERKKIPÄIVÄMUISTAMISET

Voit ohjata merkkipäivämuistamisia lahjoituksina Uudenmaan Partiopiirin tuki ry:lle. Lahjoituksellasi tuet partiotoimintaa ja arvokasta vapaaehtoistyötä. Merkitse maksun viestikenttään esimerkiksi “nimi 30 v” tai pyydä onnittelijoita maksamaan lahjoitussumma allamainitulle tilille. Saat halutessasi tiedoksi listan onnittelijoiden nimistä ja kokonaissumman.

TESTAMENTTILAHJOITUKSET

Yleishyödyllisen yhteisön ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksista veroa, joten varat käytetään kokonaisuudessaan partiotyön hyväksi. Testamentin on täytettävä tietyt lain määrittelemät muotovaatimukset, jotta se olisi juridisesti pätevä. Siksi on hyvä kysyä lakimieheltä neuvoja testamentin laatimiseen.

YHTEYSTIEDOT

Partioasema
Uudenmaan Partiopiirin tukiyhdistys
Töölönkatu 55.
00250 Helsinki
Yhdistyksen pankkitili: FI 62 5720 9920 1380 20, OKOFIHH
Yhteyshenkilö: Tea Hurme 050 446 0055, tea.hurme@partio.fi

 

 

Aiheeseen liittyvää