Erätaitokoulutus

Erätaitoperuskurssi (ET1)

Peruskurssi tutustuttaa retkeilyn perusasioihin, kuten suunnistukseen, majoitteisiin sekä retkiruokaan. Kurssille voivat osallistua kaikki tarpojaikäisistä ylöspäin. Kurssi sopii vaikka samoaja- tai vaeltajaryhmän retkeksi.

Aikuisten erätaitokurssi (ET1)

Kurssilla keskitytään peruserätaitojen opetteluun siltä kannalta, kuinka taitoja voi opettaa lippukunnassa eteenpäin. Osallistujilta ei vaadita aiempaa retkeilykokemusta.

Retkiruokakurssi

Retkiruokakurssilla harjoitellaan maukkaan retki- ja vaellusruoan laittoa trangialla ja nuotiolla. Kukaan ei ole poistunut kurssilta tyhjin vatsoin!

Psst! Kurssin jälkeen voit hakea sähköistä Retkikokki tai Gourmet-retkikokki -osaamismerkkiä, jonka voit liittää CV:eesi.

Erätaitojatkokurssi (ET2)

Jatkokurssi kokeneemmille retkeilijöille järjestetään yleensä kevättalvella talvisissa olosuhteissa. Pohjatietona tarvitsee olla suoritettu erätaitoperuskurssi (tai vastaavat taidot). Majoituksena kurssilla on avotulimajoite tai lumikammi. Kurssilla harjoitellaan jäistä pelastautumista. Kurssin maksimiosallistujamäärä on 25 henkilöä. Kurssi on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

Melontaretki

Melontaretkellä edetään kanooteilla, tehdään retkiruokaa ja nautitaan stressittömästä partiosta. Retki on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

 


 

Ilmoittaudu!

Katso tulevat koulutukset ja ilmoittaudu piirin tapahtumakalenterissa.

Kaikkiin tapahtumiin ovat tervetulleita myös ei-vielä-partiolaiset (hinta +20 €).

 

Kuva: Juha Nurmi

 

Aiheeseen liittyvää