Seikkailukerhon puuhatunnit innostivat

6.3.2018,

Nauru raikasi ja hiki virtasi Hyökänniemen koululla, kun ensi viikolla alkavan seikkailukerhon ohjaaja Mira Vuojolainen kävi pitämässä koulun 3.-4.luokkalaisille oppilaille seikkailupuuhatunteja. Puuhatuntien aikana oppilaat muun muassa keksivät itselleen seikkailijanimet, kokeilivat eloa avaruudessa seikkailevina auringonkukkina ja naurattivat maitopurkeiksi muuttuneita luokkakavereitaan.

Seikkailupuuhatunneille osallistuivat myös 3.luokkalaiset Miko Järvinen, Jere Pahkamäki ja Oiva Leppävuori. Jere oli kokeillut partiotouhuja ennenkin, mutta toisille tämä oli ensimmäinen kosketus partioon. Alkavasta seikkailukerhosta maistiaisia antaneella puuhatunnilla oli poikien mielestä  ”tosi kivaa, varsinkin se maitopurkkijuttu”.

Miko, Jere ja Oiva lähettävät terveisiä niille, jotka vielä pohtivat seikkailukerhoon osallistumista: ”Kannattaa käydä ainakin kokeilemassa, eihän sitä muuten tiedä, miten kivaa siellä on!”

 

Hyökännummen seikkailukerho pähkinänkuoressa:

– Ensimmäinen kerhokerta keskiviikkona 14.3 klo.14-15.30

– Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 3.-4.luokkalaiset

– Kerho on ilmainen ja avoin, mukaan jokaiselle kerhokerralle mahtuu enintään 15 lasta

– Kerhon tiedotuskanava Facebookissa: Hyökännummen seikkailukerho

 

kuva: Mira Vuojolainen

————————————————————————————————————
100 uutta tapaa on valtakunnallinen projekti, jonka tavoitteena on madaltaa partion harrastamisen kynnystä. Kynnystä madalletaan tekemällä partiotoimintaa tutuksi ja helpommin lähestyttäväksi erilaisista taustoista tuleville ihmisille sekä kehittämällä uudenlaisia tapoja tehdä partiota. Tapoja kokeillaan ja kehitetään yhdessä lippukuntien kanssa. Uudenmaan piirissä 100 uutta tapaa toteutetaan yhteistyössä muun muassa koulujen ja nuorisotoimijoiden kanssa. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä hankekoordinaattori Miraan.

Ikäkaudet, Samoajat, Seikkailijat, Sudenpennut, Tarpojat, Uutiset, Vaeltajat , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi