Uudenmaan Partiopiirin Säihke-leiri starttaa keskiviikkona Hangossa

10.7.2017,

Uudenmaan Partiopiirin toimintahistorian suurin piirileiri Säihke tuo Hankoon 2600 partiolaista. Leiri järjestetään Syndalenin merellisissä maisemissa 12.-20.7.2017. Mukana on myös kansainvälisiä partiolaisia sekä partioon tutustujia. Säihke on osa virallista Suomi 100 -hanketta.

Hangon Syndaleniin kokoontuu keskiviikkona 2600 partiolaista, kun Uudenmaan Partiopiirin Säihke-piirileiri starttaa. Leiriä on valmisteltu jo muutaman vuoden ajan vapaaehtoisvoimin. Yhteensä vapaaehtoisia tekijöitä on yli 200.

Leirillä on tarjolla ohjelmaa kaikenikäisille. Säihkeen kuusi erilaista ohjelmapuistoa takaa, että koko leiriviikoksi riittää kivaa tekemistä. Syndalenin maisemissa leiriläiset pääsevät mm. Tivoliin, Sirkukseen ja Vesipuistoon. Aikuisille on järjestetty omaa ohjelmaa esimerkiksi Säihke run -juoksun muodossa, jossa on erilaisia kiipeily-, ryömintä- ja vesiesteitä.

Leirillä järjestetään myös kaikille yhteisiä ohjelmanumeroita, kuten avajaiset, valokarnevaalit ja päättäjäiset. Yksi kohokohta on myös koko leirin yhteinen Suomi 100 -illallinen sunnuntaina 16.7.

Partiolaiset näkyvät leiriviikon aikana myös Hangon katukuvassa. Maanantaina 17.7. järjestetään 15-17-vuotiaille leiriläisille eli samoajille ekskursioita, joissa he pääsevät valintansa mukaan esimerkiksi osallistumaan roolipeleihin, tekemään lyhytelokuvan tai vierailemaan Hangossa toimivissa yrityksissä. Yhtenä aktiviteettina on jopa Hangon vesitornista laskeutuminen köysien varassa! Vaeltajat eli 18-22-vuotiaat partiolaiset viettävät päivän Hangossa tiistaina 18.7.

Parhaillaan Syndalenissa on käynnissä Säihkeen rakennusleiri. Säihkeen viestintäjohtaja Venla Monter kertoo, että leirirakennelmia on rakennettu ahkerasti koko viikonloppu. “Leiri valmistuu kovaa vauhtia. Ohjelmalava rakennetaan kokonaan meren päälle ja siitä on tulossa upea”, Venla hehkuttaa.

Median edustajat ovat tervetulleita vierailemaan Säihkeellä. Etukäteisilmoittautumista pyydetään täyttämällä lomake osoitteessa http://bit.ly/2rD1fa7 .

Julkaistut tiedotteet löytyvät täältä: http://säihke2017.fi/ajankohtaista/medialle

Kuvapankki: https://www.flickr.com/photos/uusimaa/sets

Lisätietoja: Viestintäjohtaja Venla Monter, puh. 045 1050608

 

Teksti: Carolina Rebhan

Artikkelikuva: Venla Monter

Venlan kuva: Iiro Lehtiniemi

piirileiri, Uutiset , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi