Rauhanpäivän fiiliksissä KV-muistoja Roihulta – kutsu ulkomaalaiskaverit Säihkeelle!

21.9.2016,

Mikä olisikaan parempi tapa edistää rauhanaatetta kuin rakentaa ystävyyttä yli rajojen? Finnjamboree Roihulla moni pääsi ystävystymään ulkomaalaisten partiolaisten kanssa. Kirkkonummelainen Urtamon perhe osallistui kv-vieraiden majoittamiseen Roihun perhevierailun puitteissa.

Urtamoilla vieraili ennen leiriä 13-vuotiaat taiwanilaistytöt Winnie ja Jolie. ”Roihu oli ihan mahtava leiri ja erityisesti kansainvälinen hyvä tunnelma jäi mieleen! Perhevierailu oli mukava kokemus, muutamassa päivässä ehdittiin monenlaista. Nuoret tekivät yhdessä retken Suomenlinnaan ja pyöräilivät Kirkkonummella, lisäksi yhdessä leivottiin korvapuusteja, pelattiin lautapelejä ja käytiin Nuuksiossa”, kertoo Annele Urtamo.

”Lippukunnan iltanuotiolla leikittiin taiwanilaisia ja suomalaisia partioleikkejä. Yhteen laululeikkiin voitiin yhtyä sekä kiinaksi että suomeksi: ”Näin kun yhdes ollaan, niin tullaan tuttaviks, sinun kaveri on minun kaveri.”

img_7784OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Leirillä Winnie ja Jolie nähtiin useamman kerran sekä tutustuttiin leirilippukunnan irlantilaisiin partiolaisiin. Parhaita leirielämyksiä olivat koko leirin yhteiset isot tapahtuvat, kuten avajaiset, iltahartaus sekä myös Peace-seminaari. Roihu ylitti ennakko-odotukseni täysin!” samoaluotsina sekä esteettömyystyöryhmässä pesteissä ollut Annele kertoo. Lue myös ennakkojuttu Urtamoiden perhevierailusta.

Kutsu kv-kaverit Säihkeelle!

Keskiviikkona 21.9. vietetään partiolaisten Rauhanpäivää. Instagramissa voi jakaa omia kv-ystävä-kuvia tunnisteilla #peaceday, #uusimaapartio ja#partioscout. Rauhanpäivän tunnelmissa voi kutsua uudet partiokaverit ensi kesän piirileiri Säihkeelle! Löytyykö siis teidän lippukunnastanne ihmisiä joilla olisi partiokavereita ulkomailla, tai onko teillä ystävyyslippukunta jostakin Suomen rajojen ulkopuolelta? Oletteko saaneet ulkomailta uusia partiokavereita, joita olisi kiva tavata vielä uudelleenkin? Eivätkö ystävänne päässeet mukaan Roihulle? Nyt on mahdollisuus kutsua heidät mukaan vuoden 2017 piirileirille Säihkeelle!

Säihke on Uudenmaan Partiopiirin kahdeksas piirileiri, joka järjestetään 12-20.7.2017 Hangon Syndalenissa.
Paikalle odotetaan noin 3000 eri-ikäistä osallistujaa ympäri maata ja maailmaa!
Lataa tästä valmis kirje, jonka voitte lähettää ulkomaalaisille partiotuttaville.
Sama kirje löytyy myös Säihkeen internetsivuilta www.säihke2017.fi.

 

 

 

 

Lippukuntakuulumisia, Ohjelmatapahtumat, Uutiset , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi