Poppis Suomelasta hopeasusimies

24.10.2015,

Kari “Poppis” Suomela (Rajamäen Metsänkävijät) sai partion korkean huomionosoituksen Hopeasuden lauantaina 25.10.2015 Riihimäellä. Ansiomitalin jaettiin SamoajaExplo-tapahtumassa.

Rajamäen Metsänkävijöiden samoajaluotsi Poppis on luova ja kekseliäs partiopersoona, jonka kyky innovoida ennakkoluulottomasti uusia tapoja toteuttaa partiokasvatusta vie partioliikettä eteenpäin. Hän on ehdoton elämystaiteilija, jolla on kyky ideoida ja toteuttaa erilaisia aisteja stimuloivia aktiviteettejä. Viimeksi näistä taidoista päästiin nauttimaan Poppiksen johtamilla Johtajatulilla Evolla. Omalla tekemisellään Poppis pystyy luomaan polkuja myös muiden luovuudelle ja saa tiimin venymään yleensä parempiin suorituksiin, mihin se ehkä tavallisesti yltäisi.

Poppiksen tekemä partiotyö on partioliikettä kehittävää ja aatteellisesti erittäin vahvaa. Poppis on erätaitojen erikoismies, joka uutterasti tinkimättömällä asenteella on huolehtinut, että esimerkiksi tarpojat ja samoajat kokevat hienoja luontoelämyksiä sekä ylläpitävät ja kehittävät retkeilytaitojaan. Poppiksen partiopolulla juuri leirit ovat olleet hänelle isoin inspiraation lähde. Taruksella 2004 hän toimi ohjelmajohtajana ja Kilkkeellä 2010 alaleirinjohtajana. Lisäksi hänellä on ollut pestejä monilla piirileireillä ja muilla pienimmillä leireillä. Poppis on tv:stä tuttu partioässä, joka luotsasi Partiomestarit tv-sarjaa kaudella 2013-2014.

Johtajana Poppis on aina valmis laittamaan itsensä likoon ja toimimaan, pelkän sanomisen sijaan. Hän on laajalti saanut arvostusta johtajana, joka johtaa omalla esimerkillään. Poppis on aina valmis antamaan omaa osaamistaan ja aikaansa nuorten johtajien tukemiseen ja sparraamiseen.

Hyvä, kiva, bra, antaa tulla lisää vaan! Onnea Poppis!

poppis-hopeasusi3

Lue lisää Hopeasudesta PartioWikistä.

ansiomerkit, Lippukuntakuulumisia, Luokittelematon, Uutiset , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi