Aurinkoa ja järvimaisemaa kevätkisoissa LoisGeessa

9.5.2016,

Piirin partiotaitojen kevätmestaruuskilpailut LoisGe kisattiin upeassa kevätsäässä ja kauniiden järvimaisemien keskellä lauantaina 7.5. Lohjalla. Kilpailussa kisaili yhteensä 18 joukkuetta tarpojien oranssissa ja vihreässä sarjassa sekä lilassa sarjassa. Kilpailun järjesti Lohjan Eräveikot ry ja kisanjohtajana toimi Jesper Vallenius (20).

”Kisa sujui todella hyvin ja suunnitellusti alusta loppuun. Aloitimme kisan alkupuheen jälkeen noin kello 9.30. Palkinnot jaettiin 17.50. Ensimmäinen vartio oli maalissa klo 13.50, viimeinen noin klo 17.00. Paikan päällä kuultu palaute oli hyvää ja suurin osa vartioista viihtyi kisakeskuksella palkintojen jakoon saakka. Kiitosta tuli myös hyvästä ruuasta kisakeskuksella. Olosuhteet kisalle olivat aivan ihanteelliset, aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja lämpöä oli +20 astetta miltei koko päivän”, summaa kisakuulumisia kisanjohtaja Jesper Vallenius.

Tulokset:

Oranssi sarja

Oranssi sarja mitalisijat

  1. Pena (Hyvinkään Metsätytöt ry)
  2. Sopulit (Rajamäen Metsänkävijät ry)
  3. Tuutikit (Mäntsälän Metsäkävyt ry)

Vihreä sarja

Vihreä sarja mitalisijat

  1. PuddiPuddit (Siuntion Koskikarat ry)
  2. Pinkit Lehmät (Sipoon Hukat ry)
  3. Vhterä Miehet (Hiiden Hittavaiset ry)

Lila sarja

  1. Mursu (Puskapartiolaiset ry)
  2. Hasut (Virkkalan Tulentekijät ry)
  3. Vivamon Villit (Vivamon Virittäjät ry)

Onnea voittajille! Tulokset kokonaisuudessaan on nähtävissä täällä.

Hyvin järjestetyt kilpailut

Kilpailun valvojana toimi piirin kisarymän jäsen Oskari Tolvanen (Hyvinkään Nummenpojat ry). ”Kisat menivät todella hyvin – sää oli erinomainen, ja vartioita oli todella hyvä määrä (oranssi 7, vihreä 6, lila 5). Järjestäjiä oli paikalla riittävän paljon, rastit toimivat hyvin. Kisan teema, vesi, oli huomioitu hyvin – reitti kulki melko runsaasti vesistön rannalla”, summaa Oskari kisan onnistumista.

”En kuullut suoraa palautetta kisaajilta, mikä oli paras rasti/tehtävä, mutta kisan jälkeen monet kilpailijoista puhuivat, että oli hyvät kisat, ja voisi vaikka lähteä syyskisoihin siniseen/punaiseen sarjaan” Oskari kertoo. Piirin syyskilpailut PAKO järjestetään 10.-11.9. Järvenpäässä. Toivottavasti mahdollisimman monet lähtevät mukaan! Kaikki vartiot ovat tervetulleita Riihimäellä 21.5. pidettäviin Repliikki-SM-kilpailuihin. Piiri maksaa piirinmestareiden kisaosallistumisen.

LoisGe-kisan järjestäjälippukuntaa Lohjan Eräveikkoja kiitteli myös kisakonkari Juha ”JiiVee” Virtanen piirin kisaryhmästä: ”Järjestäjiä oli rasteilla paljon, eli ei tuntunut olevan heistä puutetta, mikä oli todella hienoa.”

”Osa rasteista oli sijoitettu maastoon siten, että paikalle vei vain polku. Järjestäjätkään eivät päässeet viereen autolla. Esimerkiksi ruokarasti oli sijoitettu tällä tavalla keskelle metsää. Hienoa! Järvien ja veden läheisyys oli useammassakin tehtävässä huomioitu. Lautanrakennustehtävässä ei kastumisiltakaan vältytty”, JiiVee kertoo.

Yksi rastiväli vaati vartioilta myös ihan oikeaa suunnistamista, kun rastien välillä ei kulkenut kartassa minkäänlaista polkua. Suunnistettava matka ei ollut pitkä – vain muutamia satoja metrejä. Varsinaisia suunnistustehtäviä kisassa ei  ollutkaan. Keli oli aivan täydellinen kevätkisoihin – aurinko helotti koko päivän ja oli hyvin lämmintä. Kisanjärjestäjäthän olivat luvanneet sään olevan ainakin yli +12 astetta kisoja edeltäneessä nettiartikkelissa. Hyvin tilattu ilma! Suurkiitokset Lohjan Eräveikot!

20160507-110658_001

Kuvat: Juha ”JiiVee” Virtanen

Aikuiset, Ohjelmatapahtumat, Samoajat, Tarpojat, Uutiset , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi