Piirihallitusvaaliehdokkaat esittäytyvät: Oskari Tolvanen

26.10.2018,

Uudenmaan partiopiirin hallitusvaalit käydään pian – seuraavan vuoden hallitus ratkeaa piirin syyskokouksessa sunnuntaina 28.10. Kirkkonummella! Hallituksessa on kuusi avointa pestiä, joiden ehdokasasettelu on parhaillaan käynnissä. Esittelemme ehdolle asettuvat piirin jäsenet.

Kuka olet ja mikä on siviili- ja partiotaustasi?

”Olen Oskari Tolvanen. Kotilippukuntani on Hyvinkään Nummenpojat. Partiossa olen tällä hetkellä varaministerinä piirihallituksessa, ja vielä kotilippukuntani hallituksen jäsen. Lippukunnassa olen tehnyt vaikka mitä leirinjohtajasta akelaan ja hallituksen sihteeriin. Piiritasolla olen toiminut muun muassa piirileiri Säihkeellä alaleirinjohtajana. Siviilissä opiskelen luokanopettajaksi Helsingin yliopistossa.”

Mihin tehtävään olet ehdolla ja mikä siinä innostaa?

”Piirin varajohtajaksi ja partioneuvokseksi. Takana on nyt kaksi vuotta varaministerinä, ja nyt haluan päästä hyödyntämään parin vuoden aikana saamaani osaamista ja kokemusta piirin toiminnasta ja partion päätöksenteosta laajemminkin. Siinä samalla pääsen kasvamaan partiojohtajana ja oppimaan runsaasti uutta.”

Mitä haluat saada ministeripestissä aikaiseksi?

”Ennen kaikkea haluan olla mukana tukemassa partion kasvua Uudellamaalla. Meillä on ihan hurjan paljon partiosta kiinnostuneita lapsia ja nuoria, jotka syystä tai toisesta eivät pääse aloittamaan partioharrastusta. Yksin en siihen pysty tilannetta täysin korjaamaan, mutta voin olla yhdessä hallituksen ja piiriluottisten kanssa tukemassa lippukuntia kasvamaan.”

Millainen olet johtajana ja ryhmän jäsenenä?

”Pyrin ottamaan huomioon erilaiset toimijat ja heidän mielipiteensä, ja pääsemään kaikkien kannalta mahdollisimman hyvään ratkaisuun. Hoidan sen, mitä olen luvannut, ja kysyn, jos en tiedä.”

Mikä on sinulle parasta partiossa?

”Se, että pääsee tekemään ja kokeilemaan monipuolisesti erilaisia asioita, oli kyse sitten lasten kanssa retkeilystä, tapahtumien järjestämisestä tai ison yhdistyksen johtamisesta.”

Mitä uusmaalaisuus merkitsee sinulle?

”Yhdessä tekemistä ja rohkeutta kokeilla uutta.”

Uutiset ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi