Piirihallitusvaaliehdokkaat esittäytyvät: Jussi Leinonen

25.10.2018,

Uudenmaan partiopiirin hallitusvaalit käydään pian – seuraavan vuoden hallitus ratkeaa piirin syyskokouksessa sunnuntaina 28.10. Kirkkonummella! Hallituksessa on kuusi avointa pestiä, joiden ehdokasasettelu on parhaillaan käynnissä. Esittelemme ehdolle asettuvat piirin jäsenet.

Kuka olet ja mikä on siviili- ja partiotaustasi?
”Olen Leinosen Jussi Kirkkonummen Metsänkävijöistä. Olen toiminut kohta kaksi vuotta Piirinjohtajana. Siivilissä teen sovelluskehitystä kaivos- ja metalliteollisuuden teknologiatoimittajayrityksessä.”

Mihin tehtävään olet ehdolla ja mikä siinä innostaa?
”Haen jatkokautta piirinjohtajana ja piirin toisena partioneuvoksena. Pesti on ollut yksi merkityksellisimmistä partiopesteistä jota olen tähän mennessä hoitanut. Alunperin ajoin lopettaa hallitusurani tähän vuoteen, mutta lopulta tunne siitä että moni asia jäi kesken vei voiton ja päätin asettua uudelleen ehdolle.”

Mitä haluat saada ministeripestissä aikaiseksi?
”Hallituksen ehdotus toimintasuunnitelmaksi 2019 kuvaa aika pitkälti ne tavoitteet jotka minulla tulevalle kaudelle on. Lisäksi tämä vaalikierros ja kuluneet kolme hallitusvuotta ovat opettaneet että hallituspestien kuormittavuudessa ja sitä kautta houkuttelevuudessa on roimasti kehitettävää.”

Millainen olet johtajana ja ryhmän jäsenenä?
”Vahvuuteni ovat muiden huomioonottaminen ja kärsivällisyys, Parannettavaa taas on itseni johtamisessa ja itseluottamuksessa.”

Mikä on sinulle parasta partiossa?
”Isossa kuvassa partion päämäärä ja kasvatustavoitteet. Henkilökohtaisella tasolla partio tarjoaa minulle alustan ja syyn kehittyä johtajana ja ihmisenä sekä ennen kaikkea merkityksellisen tavan kuluttaa vapaa-aikaa.”

Mitä uusmaalaisuus merkitsee sinulle?
”Uteliasta ja yritteliästä eteenpäin menemistä, uusien asioiden kokeilemista ja haasteiden kohtaamista pilke silmäkulmassa.”

Uutiset ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi