Piirihallituksen Säihke-vuosi alkoi Talviseminaarissa

30.1.2017,

Piirihallitus ja Säihkeen johtoryhmä avasivat Säihke-vuoden yhteisellä Talviseminaarilla Kirkkonummen Porkkalassa. Seminaarin aikana johtoryhmä työsti tulevan kesän suurta unelmaa, Hangon Syndalenissa järjestettävää piirileiri Säihkettä, lähemmäs toteutumista.

Säihkeen joululomalta virkistäytyneenä palautunut johtoryhmä tarkensi ja tarkisti seuraavan puolen vuoden projektiaikataulua ja kuukausittaisten seminaariviikonloppujen sisältöjä laitettiin kuosiin. Johtoryhmä iloitsi Säihkeen ilmoittautumisen olevan hyvässä vauhdissa ja tarkensi osallistujia koskevia päätöksiä mm. lasten osallistumismaksuista, lemmikeistä ja polkupyöristä. Lippukuntien kevättä häikäsemään on julkaistu ohjelman ennakkomateriaalipaketti. Kokousiltoja voi piristää ympäri Uudenmaan valmiilla ohjelmaideoilla Säihkeen nettisivuilta, www.säihke2017.fi.

Tuoreen piirihallituksen osalta viikonloppu keskittyi piirin toiminnan aloihin ja toimintaan perehtymiseen, sekä toimintasuunnitelman toimenpiteiden jalkauttamisen suunnittelemiseen. Johtoryhmän ja hallituksen yhteisenä ohjelmana tutustuttiin uusmaalaisen partiokentän monipuolisuuteen ja pohdittiin kuinka Säihke saadaan jatkumaan piirissä myös leirin jälkeen.

Piirihallitus piti seminaarissa ensimmäisen virallisen kokouksensa. Asialistalla oli pääasiassa järjestäytymiseen liittyviä asioita, mutta päästiin myös päättämään asioista.

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin yhteisen Kohtaaminen-tapahtuman johtajiksi vahvistettiin Panu Kantola (Jeanne d’Arc) ja Tiia Wahlström (Vartiovuoren Tytöt). Kohtaamisen staabin haku on alkanut piirin sivujen pestipörssissä.

Syyskokouksessa 2016 piirin varajohtajan paikka jäi täyttämättä. Kokouksessaan piirihallitus sopi toimenpiteistä joilla tyhjään pestiin löydetään tekijä.

Syyskokouksen 2016 hyväksymän varainhankintastrategian mukaisesti piirille perustetaan tukiyhdistys, jonka tehtävänä on hallita kertynyttä varallisuutta kunnes varojen säätiöittäminen on järkevää. Hallitus päätti nimittää tukiyhdistyksen hallitukseen neuvoa antavaksi jäseneksi talous- ja yhteiskuntasuhdeministeri Tiina Witikkalan. Neuvoa antavalla jäsenellä on tukiyhdistyksen hallituksen kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeus, muttei äänioikeutta. Lisätietoa tukiyhdistyksen perustamisesta julkaistiin erillisenä uutisena.

Järjestäytymiseen ja uuden vuoden aloitukseen liittyvinä asioina päätöslistalla olivat:

-Edustajien valtuuttaminen SP:n laajennettuihin valiokuntiin

-Piirin palautetoimikunnan ja työvaliokunnan nimittäminen

-Toimintaohjesäännön ja taloussäännön vahvistaminen vuodelle 2017

-Piirin julkaisuaikataulun vahvistaminen vuodelle 2017

Piirihallitus 2017

Piirihallituksen sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@uusimaa.partio.fi

Jussi Leinonen, piirinjohtaja (p. 0415453999 )
Salla Wall, koulutusministeri (p. 0407090331)
Mari Sundell, alueministeri (p. 0400967117)
Matti Sippola, ohjelmaministeri (p. 0504311425)
Salla Rantamäki, viestintä- ja markkinointiministeri (p. 0415453148)
Tiina Witikkala, talous- ja yhteiskuntasuhdeministeri (p. 0503028115)
Ville Vänskä, projektiministeri (p. 0504918311)
Juho Pyörny, varaministeri (p. 0442956950)
Oskari Tolvanen, varaministeri (p. 050514998)

Piirin kokoukset, Uutiset , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi