Piirihallituksen kuulumiset syksyn 2017 ensimmäisestä kokouksesta

28.8.2017,

Piirihallitus kokoontui 23.8. syksyn ensimmäiseen kokoukseensa. Tässä muutama nosto kokouksesta:

Olemme saaneet aluehallintovirastolta lisärahoitusta piirin yhteisvastuuhankkeelle. Asetimme työryhmän kokoamaan projektisuunnitelman, jota käsittelemme tarkemmin syyskuun kokouksessa.

Hyväksyimme viimekeväisen Kohtaamisen loppuraportin. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset on päättänyt, ettei se halua oman piirinsä osalta järjestää Kohtaamista vuonna 2018, koska heillä on piirileiri. Pohdimme erilaisia vaihtoehtoja ensi kevään partioviikon tapahtumaksi, ja päätimme palata asiaan syyskuun kokouksessa, kun olemme saaneet myös lippukuntien kommentteja aiheesta.

Kävimme läpi Säihkeellä pidetyn piirin kokouksen päätökset. Kokouksessa päätettiin mm. Piirin säännöistä ja seuraavan piirileirin ajankohdaksi vuosi 2020. Säihkeellä kävi myös ilmi, että piirillämme on vuonna 2020 piirileirin lisäksi järjestettävänään kevät-SM-kisat. Päätimme selvittää, onko SM-kilpailun järjestelyvuoroa mahdollista siirtää, jotta kaksi suurta projektia eivät kilpailisi samoista tekijöistä.

Keskustelimme myös Johtajatulilla järjestettävästä Uudenmaan Piiriroviosta. Kaikki uusmaalaiset partiolaiset ovat tervetulleita Uudenmaan Piiriroviolle sunnuntaiaamupäivänä kertomaan ja ideoimaan, miten piiri voisi palvella paremmin lippukuntia.

Näiden lisäksi kävimme läpi eri ministeriöiden kuulumisia ja piirin toiminnansuunnittelua vuodelle 2018. Seuraavan kerran kokoustamme syyskuussa, aiheina mm. vuodelle 2018 päivitetty toimintasuunnitelma ja talousarvio. Oikein hyvää alkusyksyä kaikille!

Kuvassa (vas.) piirin varajohtaja Tommi Tiira, viestintäministeri Salla Rantamäki, piirinjohtaja Jussi Leinonen ja alueministeri Mari Sundell Johtajatulilla 25.-27.8.2017.

Teksti: Oskari Tolvanen, varaministeri

Kuva: Jaana Hopeakoski

Piirin kokoukset, Uutiset ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi