Pestipörssi

Kiinnostaako uusi pesti? Lähtisitkö projektiin? Kelpaisiko pieni tehtävä? Vai kaipaatko uusia haasteita? Piirin hommia on tarjolla laidasta laitaan aina yhden illan keikkahommista useamman vuoden projekteihin. Piirin ryhmiin ja projekteihin on mahdollisuus päästä mukaan ympäri vuoden ja sopivankokoista tekemistä on varmasti tarjolla myös sinulle.

Kaikki partion pestit ovat vapaaehtoistehtäviä. Ajankohtaiset avoimet piiripestit löydät alta!

Syksyn 2018 tapahtumapestit

Kiinnostaako tapahtumien tuottaminen, luovuuden irti päästäminen ohjelmaideoinnissa tai vaikka muonituspesti tapahtumassa?

Ohjelmapestit

Onko joku ikäkausi ja sen ohjelman toteuttaminen lähellä sydäntäsi? Haluatko olla suunnittelemassa pidemmällä jänteellä, millaisia tapahtumia piirissä järjestetään? Kiinnostaako kansainvälisyys partiossa?

Aluetyöpestit

Innostaisiko sinua lippukuntien haasteiden ratkominen? Haluaisitko olla mukana tukemassa lippukuntien johtajistoa pesteissään tai perustamassa ihan uusia lippukuntia? Vai onko tasavertaisuuden ja avoimuuden toteuttaminen sinulle sydämenasia?

IT- ja yhteiskuntasuhdepestit

Onko sinulla IT-osaamista, jota haluaisit jakaa? Vai innostaako yhteiskunnallinen vaikuttaminen?

Viestinnän ja markkinoinnin pestit

Sytytkö kirjoittamisesta, valokuvaamisesta tai visuaalisesta suunnittelusta?

 

Jos et löytänyt pesti-ilmoituksista sopivaa, myös piirin muihin ryhmiin otetaan uusia jäseniä! Ilmianna kiinnostuksesi alla olevalla lomakkeella.

Aiheeseen liittyvää