Pestipörssi

Kiinnostaako uusi partiopesti piirin luottamushenkilönä? Lähtisitkö kehittämään piirin toimintaa jossakin piirin ryhmistä, määräaikaiseen projektiin tai lyhyeen tapahtumapestiin? Piirin hommia on tarjolla laidasta laitaan aina yhden illan keikkahommista useamman vuoden projekteihin. Piirin ryhmiin ja projekteihin on mahdollisuus päästä mukaan ympäri vuoden ja sopivankokoista tekemistä on tarjolla myös juuri sinulle.

Kaikki partion pestit ovat vapaaehtoistehtäviä. Ajankohtaiset avoimet piiripestit löydät alta!

 


Avoimet pestit

Syksyn 2018 tapahtumapestit

Kiinnostaako tapahtumien tuottaminen, luovuuden irti päästäminen ohjelmaideoinnissa tai vaikka muonituspesti tapahtumassa?

Ohjelmapestit

Onko joku ikäkausi ja sen ohjelman toteuttaminen lähellä sydäntäsi? Haluatko olla suunnittelemassa pidemmällä jänteellä, millaisia tapahtumia piirissä järjestetään? Kiinnostaako kansainvälisyys partiossa?

Aluetyöpestit

Innostaisiko sinua lippukuntien haasteiden ratkominen? Haluaisitko olla mukana tukemassa lippukuntien johtajistoa pesteissään tai perustamassa ihan uusia lippukuntia? Vai onko tasavertaisuuden ja avoimuuden toteuttaminen sinulle sydämenasia?

IT- ja yhteiskuntasuhdepestit

Onko sinulla IT-osaamista, jota haluaisit jakaa? Vai innostaako yhteiskunnallinen vaikuttaminen?

Viestinnän ja markkinoinnin pestit

Sytytkö kirjoittamisesta, valokuvaamisesta tai visuaalisesta suunnittelusta?

 


Avoin hakemus

 

Jos et löytänyt pesti-ilmoituksista sopivaa, myös piirin muihin ryhmiin otetaan uusia jäseniä! Tutustu piirin ryhmiin täällä. Ilmianna kiinnostuksesi alla olevalla lomakkeella.

Aiheeseen liittyvää