Haussa jäseniä piirin IT- ja yhteiskuntasuhderyhmiin

15.9.2017,

IT-ryhmän  jäseneksi?
Onko sinulla IT-osaamista, jota haluaisit jakaa tai hyödyntää partiopestissä? IT-ryhmässä pääset vaikuttamaan mm. Office365:n kouluttamiseen, nettisivutukeen ja -uudistukseen. Kuksan käyttöopastus tai partiohackathonin järjestäminen ovat myös osa ryhmän toimintaa. Kerro meille myös, jos sinulla omia ideoita aiheiden tiimoilta!

Y-ryhmän jäseneksi?
Miten vaikuttaa omalla alueella kuntapäättäjiin? Tässä auttaa Y-ryhmä! Tule mukaan kehittämään #vaikuttaja-koulutusta, kannustamaan lippukuntia ja uusmaalaisia partiolaisia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Tuki: Pesteissä tukee, ohjaa ja kannustaa ryhmäsi, ryhmänjohtaja sekä talous- ja yhteiskuntasuhdeministeri Ossi Hokkanen. Ota partiourallasi uusi suunta ja lähde piiriluottikseksi!

Lisätiedot ja hakeminen: Jos kiinnostuit, hae pestiin alla olevalla lomakkeella tai laita viestiä Ossille ja kysy lisää! Ossiin saat yhteyden osoitteesta ossi.hokkanen(at)uusimaa.partio.fi.

Kuva: Tiina Witikkala. Kuvassa IT-ryhmä virkistäytymässä Melonnan merkeissä (vas.) Ville Saarela, Jenna Ritvanen ja Heikki Laurila.

Yleinen

Aiheeseen liittyvää

Kommentit on suljettu.