Piirileirin johtoryhmä

30.10.2018,

Johtoryhmässä olet avainpelaaja ja pääset muotoilemaan leirikokemusta parhaalla mahdollisella tavalla. Leirin johtoryhmä toimii yhdessä leirinjohtajien kanssa leirin aivoina, ja vastaa leiristä kokonaisuudessaan. Johtoryhmän jäsenille määritetään vastuualueet, joista kukin on vastuussa. Johtoryhmän jäsenenä kokoat itsellesi tiimin, jonka kanssa pääset toteuttamaan visioitasi. Johtoryhmän pestit keskittyvät suunnittelun ja ihmisten johtamiseen sekä vastuualueiden tekijäryhmien rekrytointiin ja näiden johtamiseen. Johtoryhmässä vaikutat ratkaisevasti siihen, millaisen leirin saamme aikaan.

Piirileirin 2020 johtoryhmän pesteille on luotu aiempien kokemusten, leirinjohtajan näkemyksen ja tukijoilta saadun palautteen pohjalta alustavat vastuualueet, mutta lopullinen vastuualuejako suoritetaan johtoryhmän yhteisymmärryksessä kun ryhmän rekrytointi ja pestaus on suoritettu. Johtoryhmän pestit viimeistellään muiltakin osin pestaajan ja pestatun yhteisymmärryksessä pestikeskustelussa. Pestit on suunniteltu erityisesti ajatellen pestin sopivaa kokoa. Tavoitteena on, että johtoryhmäläisellä ei ole taakallaan liikaa vastattavaa, vaan että aika ja rahkeet riittävät kaikkin vastuualueiden johtamiseen. Johtoryhmäläisenä kokoat itsellesi tiimin, jonka kanssa vastuualueesi toteutetaan. Pestin myötä johtoryhmäläinen sitoutuu myös leiritilauksen asettamiin reunaehtoihin ja tavoitteisiin.

Tutustu johtoryhmäpesteihin

Leirin johtoryhmä = 2 + 9 (leirinjohtajat + osa-aluejohtajat):

Johtoryhmän ja leirinjohtajien ohelle leiritoimikuntaan pestataan myös turvallisuuspäällikkö, joka johtaa turvaa, lääkintää ja pelastusta leirillä. Turvapäällikkö pestataan myöhempänä ajankohtana, joten pidä silmäsi auki!

Jos et löydä listasta itsesi kokoista ja itsellesi sopivaa pestiä, kannattaa lukaista läpi johtoryhmäläisten vastuualueet. Johtoryhmä alkaa ensi töikseen koota itselleen tiimiä eri vastuualueiden toteuttamiseen, joten pidä silmäsi auki seuraavien avautuvien piirileiripestien varalta! Kiinnostuksensa tietyn alan tekemiseen piirileirillä voi jo nyt ilmoittaa leirinjohtaja Igelle (yhteystiedot tossa vähän alempana).

Ajankäyttö johtoryhmän pestissä

Johtoryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja muutaman viikonlopun vuodessa. Johtoryhmäpesti edellyttää lisäksi viikottaista ajankäyttöä, työskentelyä ja tavoitettavuutta. Pestin myötä sitoudut myös leiritapahtumaan (ml. rakennus- ja purkuleirit) kesällä 2020 noin kahdeksi viikoksi. Eritasoiset pienemmät partiotehtävät eivät ole este johtoryhmässä toimimiselle – kannattaa itse miettiä, riittääkö aika kaikkiin pesteihisi

Pestaus ja tuki johtoryhmäläisellä

Johtoryhmän pestit leirillä ovat suuria ja haastavia, mutta eivät ollenkaan mahdottomia. Onkin suotavaa ja peräti toivottavaa, että pesti kehittää, kasvattaa ja opettaa kutakin johtajaa. Johtoryhmän tukena on uskomattoman kova ohjausryhmä, joka antaa tukea ja näyttää suunnan kun se on hukassa. Tavoitteena on saada jokaiselle johtoryhmäläiselle henkilökohtainen sparraaja ohjausryhmään.

Näin haet johtoryhmäpestiä!

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen uusimaa@partio.fi. Haku on auki sunnuntaihin 25.11. asti, jolloin hakemus on viimeistään oltava perillä. Pestit täytetään viimeistään haun päätyttyä joulukuun alussa. Merkitkää viestikenttään ”Piirileiri 2020 johtoryhmä″. Kuvaa hakemuksessasi lyhyesti ainakin, millaista leiriä haluat olla johtamassa ja miksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa leirinjohtaja Iiro “Ige” Auvinen (iiro.auvinen(at)partio.fi, 050 3011750).

 

Kuva: Ossi Hokkanen

Avoimet pestit, piirileiri

Aiheeseen liittyvää

Kommentit on suljettu.