Piirileirin 2020 viestintä- ja markkinointijohtaja

30.10.2018,

Viestintä- ja markkinointijohtajana (ViMa) vastaat siitä, että leiri näkyy ja kuuluu niin partion sisällä kuin partion ulkopuolellakin. ViMana intohimonasi on, että leiri näyttää ja kuulostaa uskomattoman hyvältä ennen leiriä, leirin aikana ja leirin jälkeen. Johdat leirin visuaalisen ilmeen ja brändin luomista ja ylläpitoa. Leirin AD toimii sinun tiimissäsi. Viestintä- ja markkinointijohtajana vastaat, että leirin ulkoisiin viestintäkanaviin tuotetaan laadukasta audiovisuaalista sisältöä, joiden tavoitteena on lisätä leirin houkuttelevuutta ja uskottavuutta.

Viestintä- ja markkinointijohtajana vastuullasi on markkinoida leiriä ennen ilmoittautumisaikaa ja sen aikana potentiaalisille osallistujille. Tavoitteenasi on ns. myydä leiri osallistujille. Erityisenä haasteena tässä on saada viesti perille myös vaikeammin saavutettaville potentiaalisille osallistujille, erityisesti partion ulkopuolelta. Tässä kaverinasi on leirin osallistujajohtaja. Vastaat osaltasi myös siitä, että moninaisuus huomioidaan leirin ulkoisessa viestinnässä riittävästi.

Viestintä- ja markkinointijohtajana sinulta odotetaan vahvaa visiota ja osaamista innostavasta viestinnästä. Osaat navigoida eri viestintävälineiden ja -kanavien verkostossa ja tavoitat kohderyhmät. Sinulla on vahvoja visioita ja intuitiota siitä, miten ja missä piirileiri näkyy ja kuuluu. Tarjolla on elämäsi tilaisuus päästää luovuutesi irti ja näyttää, että partio voi näyttää tältäkin. Jos et pelkää kokeilla uutta, tule mukaan luomaan kaikkien aikojen näyttävintä partioleiriä! Tehdään yhdessä 2020-luvun partioleiri!

Vastuualueet:

  • Ulkoinen viestintä
  • Some
  • Muu media
  • Brändi
  • Näkyvyys
  • Markkinointi
  • Art Direction

Näin haet johtoryhmäpestiä!

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen uusimaa@partio.fi. Haku on auki sunnuntaihin 25.11. asti, jolloin hakemus on viimeistään oltava perillä. Pestit täytetään viimeistään haun päätyttyä joulukuun alussa. Merkitkää viestikenttään ”Piirileiri 2020 johtoryhmä″. Kuvaa hakemuksessasi lyhyesti ainakin, millaista leiriä haluat olla johtamassa ja miksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa leirinjohtaja Iiro “Ige” Auvinen (iiro.auvinen(at)partio.fi, 050 3011750).

 

Kuva: Nico Holmberg

Avoimet pestit, piirileiri

Aiheeseen liittyvää

Kommentit on suljettu.