Piirileirin 2020 tiedonhallintajohtaja

30.10.2018,

Tiedonhallintajohtajan (TiHa) tärkeimpänä tehtävänä on pysyä kartalla leiriprojektin eri tietojärjestelmistä niin projektin suunnitteluvaiheessa kuin leirin aikana. TiHan vastuulla on neuvoa leiriorganisaatiota eri tietojärjestelmien, projektityökalujen ja kommunikointialustojen valinnassa ja tuntea valitut työkalut niin, että voi toimia tukena niiden käyttäjille.

Leiriprojektin alussa TiHalla onkin tärkeänä tehtävänä saattaa nopeasti suunnittelun kannalta olennaisimpien työkalujen valintaprosessi maaliin. Leirin aikana TiHan alaisuudessa toimii myöskin leiritoimisto. TiHa tekee läheistä yhteistyötä myös piiritoimiston kanssa erityisesti leirin ilmoittautumisaikana.

Tiedonhallintajohtajana (TiHa) sinun tärkeimpänä tehtävänäsi on pysyä kartalla leiriprojektin eri tietojärjestelmistä ja niiden sisältämästä tiedosta niin projektin suunnitteluvaiheessa kuin leirin aikanakin. Johdat ensi töiksesi leirin suunnittelun kannalta olennaisimpien digitaalisten työkalujen valinnan. Huolehdit, että leiriprojektilla ja leirillä on käytössään parhaat mahdolliset sähköiset työkalut. Neuvot leiriorganisaatiota eri tietojärjestelmien, projektityökalujen ja kommunikaatioalustojen valinnassa ja tuntea valitut työkalut niin, että voit toimia tukena niiden käyttäjille.

Tiedonhallintajohtajana vastaat kokonaisuudessaan, että leirin sisäinen viestintä pelaa. Huolehdit, että ajankohtainen tieto on sitä tarvitsevien tahojen saatavilla suunnitteluvaiheessa, leirin aikana ja sen jälkeen. Leirin aikana tiedonhallintajohtajana alaisuudessasi toimii myöskin leiritoimisto, jonka tiimoilta teet tiivistä yhteistyötä osallistujajohtajan kanssa. Leirin ilmoittautumisprosessin suhteen teet myös läheistä yhteistyötä piiritoimiston kanssa.

Tiedonhallintajohtajana sinulta odotetaan modernien viestintä- ja projektityökalujen sekä tietojärjestelmien tuntemusta ja hallintaa. Osaat neuvoa leirinjohtoa valitsemaan parhaat mahdolliset työkalut leiriä varten. Et pelkää exceleitä, vaan tunnet niitä kohtaan salaa kiintymystä. Osaat löytää ratkaisut, ja toisaalta olet innokas kokeilemaan uusia keinoja leiriprojektin tiedonkulun optimoimiseksi. Palatko intohimosta ratkoa tiedonkululle suorimmat reitit? Tule mukaan pilotoimaan tiedonhallintajohtajan pestiä ja luomaan historian digitaalisin piirileiri Tehdään yhdessä 2020-luvun partioleiri!

Vastuualueet ja painopisteet:

 • Sisäinen viestintä
 • Tiedonhallinta
 • Leiriorganisaation projektityökalut
 • Leiritoimisto
 • Tietojärjestelmät
  • Leirirekisteri
  • Hankinnan tietojärjestelmä
  • Budjetointityökalut
  • Leirinaikainen palveluvaraus
  • Kommunikointialustat

Näin haet johtoryhmäpestiä!

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen uusimaa@partio.fi. Haku on auki sunnuntaihin 25.11. asti, jolloin hakemus on viimeistään oltava perillä. Pestit täytetään viimeistään haun päätyttyä joulukuun alussa. Merkitkää viestikenttään ”Piirileiri 2020 johtoryhmä″. Kuvaa hakemuksessasi lyhyesti ainakin, millaista leiriä haluat olla johtamassa ja miksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa leirinjohtaja Iiro “Ige” Auvinen (iiro.auvinen(at)partio.fi, 050 3011750).

 

Kuva: Pinja Julku

Avoimet pestit, piirileiri

Aiheeseen liittyvää

Kommentit on suljettu.