Piirileirin 2020 palvelujohtaja x 2

30.10.2018,

Palvelujohtaja (PaJo) piirileirillä 2020 toteutetaan paripestinä. Pestiin voi hakea valmiina parina tai erikseen. Leirin johtoryhmään pestataan siis kaksi palvelujohtajaa, mutta heidän vastuualueitaan ei ole ennalta jaettu. Palvelujohtajapari saa pestauduttuaan jakaa vastuualueiden hoidon toivomallaan tavalla.

Palvelujohtajina vastuullanne on leirin infra, huolto ja tekniikka. Nämä käsittävät toisaalta rakennelmat, logistiikan, veden ja sähkön, ja toisaalta muonituksen, kuljetuksen, hygieniahuollon ja jätehuollon. Palvelujohtajan sateenvarjon alle on koottu perinteiset huolto- ja tekniikkajohtajien vastuualueet, eikä molemmilta palvelujohtajilta siten odotetakaan jokaisen vastuualueen hallintaa ja tuntemusta. Tavoite on, että palvelujohtaina jaatte vastuualueenne parhaaksi katsomallanne tavalla ja hoidatte homman rautaisella ammattitaidolla maaliin. Palvelujohtajina tehtävänänne on varmistaa leirille kaikenkestävät puitteet ja valita leirille parhaiten toimivat, kestävät ja ekologiset tekniset ratkaisut.

Palvelujohtajina teiltä odotetaan löytyvän kokemusta partioleirin teknisestä toteutuksesta ja suuren kaliiberin organisoinnista. Teiltä löytyy luovuutta ja ratkaisukykyä, sekä toisaalta näkemystä ja visiota suuren joukon muonituksen ja huoltamisen suhteen. Tulkaa mukaan takaamaan 3 000 leiriläiselle rasvatun salaman lailla sujuva leiriarki ja toteuttamaan itseänne isolla hiekkalaatikolla! Tehdään yhdessä 2020-luvun partioleiri!

Vastuualueet:

  • Muonitus
  • Logistiikka
  • Rakennelmat
  • Hygienia
  • Vesi
  • Sähkö
  • Jätehuolto
  • Raksa- ja purkuleiri

Näin haet johtoryhmäpestiä!

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen uusimaa@partio.fi. Haku on auki sunnuntaihin 25.11. asti, jolloin hakemus on viimeistään oltava perillä. Pestit täytetään viimeistään haun päätyttyä joulukuun alussa. Merkitkää viestikenttään ”Piirileiri 2020 johtoryhmä″. Kuvaa hakemuksessasi lyhyesti ainakin, millaista leiriä haluat olla johtamassa ja miksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa leirinjohtaja Iiro “Ige” Auvinen (iiro.auvinen(at)partio.fi, 050 3011750).

 

Kuva: Mikko Roininen

Avoimet pestit, piirileiri

Aiheeseen liittyvää

Kommentit on suljettu.