Piirileiri 2020 -projektin ohjausryhmä

30.10.2018,

Uudenmaan Partiopiiri avaa haun jäseniksi piirileiri 2020 -projektin ohjausryhmään.

Ohjausryhmän tehtävänä on ohjata ja auttaa leiritapahtumaa järjestäviä vastuuhenkilöitä sekä valvoa leiriprojektin edistymistä. Ohjausryhmä kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa, minkä lisäksi työskennellään sähköisesti, osallistutaan projektin tapahtumiin ja tarjotaan henkilökohtaista ohjausta. Tehtävän kesto on noin 2 vuotta.  Ohjausryhmän tehtävät on avattu yksityiskohtaisesti ohjausryhmän toimeksiannossa.

“Etsin ohjausryhmään eritaustaisia aktiivisia ihmisiä, joita yhdistävät halu jakaa omaa osaamistaan ja kokemustaan projekteista ja johtamisesta sekä halu kehittää itseään ohjaavassa roolissa.  Tavoitteena on, että ohjausryhmä on yhtenäinen ryhmä, jolla on aidosti hauskaa oman tehtävänsä parissa. Ohjausryhmä näyttää mallia hyvän yhteistyön ilmapiiristä koko projektille ja pitää kiinni projektille asetetuista yhteisistä tavoitteista”, kertoo ohjausryhmän puheenjohtaja Juho Pyörny.

”Tämä on ainutlaatuinen näköalapaikka suuren 300 vapaaehtoisen ja 500 000 € projektin toteuttamiseen. Odotan sinunkin osaamisesi olevan mukana kisassa ohjausryhmäpaikasta!“

Ohjausryhmään haetaan henkilöitä, joilla on osaamista ja ymmärrystä:

  • Projektien johtamisesta
  • Ihmisten johtamisesta
  • Henkilökohtaisesta ohjauksesta tai mentoroinnista
  • Partiotoiminnan tavoitteista ja erilaisten leirien merkityksestä partio-ohjelmassa
  • Suomen Partiolaisten tai partiopiirien suurtapahtumista
  • Projekteista, johtamisesta tai vapaaehtoistyöstä partion ulkopuolella

Ohjausryhmään hakeminen

Tehtävään voivat hakea kaikki kiinnostuneet vapaamuotoisella hakemuksella. Partion jäsenyyttä tai kokemus partiotoiminnasta ei vaadita.

Hakemukset jätetään sähköpostitse osoitteeseen uusimaa@partio.fi su 25.11 mennessä. Ohjausryhmän jäsenet valitaan joulukuussa 2018  ja ohjausryhmä käynnistää toimintansa heti.

Lisätietoja antaa ohjausryhmän puheenjohtaja Juho Pyörny: puh. 044 295 6950 juho.pyorny(at)uusimaa.partio.fi.

 

Kuva: Mari Lehtisalo

Avoimet pestit, piirileiri

Aiheeseen liittyvää

Kommentit on suljettu.