Mentori

5.10.2018,

Johtamiskokemuksen saaminen jo nuorena on yksi niistä asioista, joiden ansiosta partiolaisista kasvaa aktiivisia kansallisen ja kansainvälisen yhteisön jäseniä.

Johtamista oppii parhaiten käytännössä, mutta oman tekemisen ja johtamisen pohtiminen kokeneemman ohjaamana ja tukemana sekä hiljaisen tiedon jakaminen vanhemmilta nuoremmille on ensiarvoisen tärkeää.

Uudenmaan Partiopiiri haluaa tukea nuoria johtajia kehittymään ja onnistumaan tehtävissään.

Tammikuussa alkavaan mentorointiohjelmaamme haetaan mentoriksi juuri Sinua – kokenutta osaajaa, välittävää kuuntelijaa, arvostavaa keskustelijaa ja kannustavaa ohjaajaa. Oma partiokokemus ei ole välttämätöntä, olet voinut kerryttää osaamistasi ja kokemustasi myös partion ulkopuolella.

Toivomme, että haluaisit jakaa arvokasta aikaasi ja tietotaitoasi aktorille, jolla on tavoitteena kehittyä omassa johtamisessaan.

Mentorointiohjelmassa on kolme kaikkien yhteistä tapaamista: 23.1.2019, 22.5.2019 ja 11.12.2019. Mentori ja aktori sopivat mentorointitapaamisten ajankohdat yhdessä. Lähtökohtaisesti suosittelemme yhtä tapaamista kuukaudessa. Yhden tapaamisen kesto on tavallisesti 1-2 tuntia.

Toivottavasti kiinnostuit!

Hae mukaan täyttämällä hakulomake!

Lisätietoja: Vapaaehtoistuen ministeri Anna Cajanus (anna.cajanus@uusimaa.partio.fi)

 

Kuva: Juha Nurmi

Avoimet pestit ,

Kommentit on suljettu.