Partioviikon PopUp -kolojen kolme kovaa koota

14.3.2014,

Kaikki partiolaiset Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla odottavat jo innolla Kohtaamista, mutta partiviikolla on luvassa kolme muutakin kovaa koota, jotka kannattaa laittaa muistiin. Keravalle, Kirkkonummelle ja Kamppiin pystytetään koko viikoksi PopUp -partiokolot, joissa partio päästetään maailmalle. Keravan kolo on Puuvalon aukiolla Prisman edessä, ja Kirkkonummenkin kolo on aivan keskustassa.

Joka ilta on tarjolla ohjelmaa eri ikäkausille:

  • Tiistaina illalla kololla järjestetään ohjelmaa sudenpennuille ja tarpojille.
  • Keskiviikkona vuorossa ovat aikuiset ja vaeltajat.
  • Torstaina vauhtiin pääsevät seikkailijat ja samoajat.
  • Perjantaina jokaisella kololla on mahdollisuus osallistua alueen lippukuntien omien perinteisten ja uusien yhteisten parhaiden juttujen huipentavaan lopetusiltaan.

Tarkoitus on näyttää ei-vielä-partiolaisille, mitä partio on ja mikä siinä on kivointa; yhdessä tekeminen ja uuden oppiminen. Kolot ovat auki päivittäin ja ohjelmaa on kaikille paikalle sattuneille taustasta tai osaamisesta riippumatta. Kolot ovat oiva tapa saada vaihtelua omaan partion viikko-ohjelmaan ja paikalle voi tulla toki myös iltana, jolloin omaa ikäkautta ei ole varsinaisesti ohjelmassa. Tekemistä löytyy varmasti kaikille.

Tule siis paikalle oman laumasi tai ryhmmäsi kanssa, ota mukaan myös ei-vielä-partiolaiset kaverisi ja tee kanssamme vaikutus. Meitä partiolaisia on monta, näytetään muillekin kuinka monta! Kolme kovaa koota haastavat kaikki mukaan Partioviikon näkyvimpään tapahtumaan, PopUp -partiokolot ovat juuri SINUA varten! Lisätietoja ohjelmasta maaliskuun aikana osoitteessa partioviikko.fi.

Aikuiset, Partio nosteessa, Samoajat, Seikkailijat, Sudenpennut, Tarpojat, Uutiset, Vaeltajat , , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi