Partioviikolla pääsee PopUp-tapahtumiin

12.4.2017,

Partioviikon kunniaksi ympäri Uuttamaata järjestetään erilaisia PopUp-tapahtumia. Teemaviikolla on mahdollisuus osallistua mm. ikäkausi-iltoihin ja kolojen avoimiin oviin, piipahtaa partiolaisten PopUp-kahvilassa tai sup-lautailla. Nyt jos koskaan partioon tutustuminen on helppoa!

Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Hyvinkää

Jokainen lippukunta järjestää arkiviikon aikana avoimia koloiltoja ja tarjoilee aamukahvia Hämeensillalla keskiviikkona 19.4. klo 6-8. Tapahtuma Facebookissa.

Inkoo

Partiolaiset järjestävät kaikille avoimia ikäkausi-iltoja S-marketin vieressä. Tervetuloa tutustumaan! Tapahtuma Facebookissa.

Järvenpää

Partioviikon aikana kaupungista tehdään roskaton ja lisäksi Järvenpään Scoutit järjestävät lasten kaupunkisuunnistuksen torstaina 20.4. klo 18-19 Rantapuistossa.

Kirkkonummi (Masala)

Kuninkaantien Kipinöiden partiokahvila kirjastolla torstaina 20.4.

Kouvola (Valkeala)

PopUp-kolo tiistaina 18.4. Leirikeskus Niinirannassa klo 17-19. Ohjelmassa mm. letunpaistoa ja sup-lautailua.

Lohja

PopUp-kolo Metsolan kirjastolla lauantaina 22.4. klo 10-15. Jokainen pääsee leikkimään ja paistamaan oman letun! Tapahtuma Facebookissa.

Sipoo

Puskapartiolaiset tekevät vierailun esikouluun ja järjestävät Puskapirtillä avoimet ovet keskiviikkona 19.4. Tervetuloa!

Partioviikko huipentuu Helsingissä pidettävään Kohtaamiseen. Teemaviikon tunnelmia voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #partioscout, #uusimaapartio ja #partioviikko.

Partio nosteessa, Uutiset , , , , , , , ,

Aiheeseen liittyvää

Yksi vastaus artikkeliin “Partioviikolla pääsee PopUp-tapahtumiin”

  1. […] Partioviikko on puolessa ja jo nyt on ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Lippukunnat ovat olleet paikallisesti esillä ja tarjonneet hauskoja mahdollisuuksia tutustua partioon. Aiemman partioviikon tapahtumista kertovan artikkelin löydät täältä. […]

Kommentoi