Partioviikko on yhtä seikkailua!

20.4.2017,

Partioviikko on puolessa ja jo nyt on ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Lippukunnat ovat olleet paikallisesti esillä ja tarjonneet hauskoja mahdollisuuksia tutustua partioon. Aiemman partioviikon tapahtumista kertovan artikkelin löydät täältä.

Hyvinkään partiotoiminnassa on koko viikon ajan avoimet ovet. Jokainen kiinnostunut pääsee siis tutustumaan partion viikkotoimintaan ja ottamaan selvää siitä, mitä siellä kololla oikein tapahtuu. Partioviikon kunniaksi Hyvinkäällä myös tempaistiin jakamalla kaupunkilaisille aamukahvia.

Kuva: Eino-Juhani Ylönen, Hyvinkään Miilupartio

Inkoossa on partioviikolla PopUp-kolo. Tiistaina tarpojat treenasivat käsikirjoittamaansa sketsisarjaa ja keskiviikkona sudenpennut ja seikkailijat syventyivät intiaanitarinoiden ihmeelliseen maailmaan. Vielä tänään torstaina ehtii Inkoon PopUp-kololle S-marketin viereen.

Kuva: Mikko Lehto, Inkoon Samoilijat

Järvenpäässä tempaistiin roskattoman kaupungin puolesta ja Järvenpään Scoutit haastoivat myös muut yhdistykset siivoustalkoisiin. Torstaina Järvenpäässä pääsee mukaan kaupunkisuunnistukseen.

Lisäksi lippukunnat ovat tehneet aktiivisesti vierailuja paikallisiin esikouluihin. Esimerkiksi Sipoossa Puskapartiolaiset järjestivät toimintaa eskarilaisille ja kahvitarjoilun heidän vanhemmilleen.

Kuvat: Taru Salonsaari ja Heidi Heikkilä, Puskapartiolaiset

Myös Hyvinkäällä ja Tuusulassa on vierailtu esikouluissa. Hyvinkäällä mm. tutustuttiin hiljaisuuden laamaan ja leikittiin.

Torstaina 20.4. Kirkkonummen Masalassa pääsee partiolaisten PopUp-kahvilaan ja lauantaina 22.4. Lohjalla PopUp-kololle, jossa voi mm. paistaa oman letun. Nam! Partioviikko huipentuu sunnuntaina 23.4. Helsingissä järjestettävään Kohtaamiseen.

Artikkelikuva: Eino-Juhani Ylönen, Hyvinkään Miilupartio

 

Lippukuntakuulumisia, Partio nosteessa, Uutiset , , , , , , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi