Partioviikko 20.–26.4.2015

21.1.2015,

Partioviikolla partio kuuluu ja näkyy entistä isommin koko Uudenmaan alueella. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ja Uudenmaan partiopiiri järjestävät ihan jokaiselle partiolaiselle ja kaverille tapahtumaa: pop up -kolot valtaavat keskustat ja lippukuntien kolot, Yrjönpäivän iltahartautta vietetään Kampin Kappelissa, pääkaupunkiseutu täyttyy SuperSupen ja Törmän kisaajista. Viikko huipentuu Kohtaamiseen Helsingissä sunnuntaina 26.4. Tervetuloa lippukunnat sankoin joukoin! Partioviikon ohjelmasta voit lukea lisää täältä.
Lisäksi samoajille on tarjolla erikoisohjelmaa Scandinavian Outdoorissa. Haluaisitko sinä somistaa samoajaryhmäsi kanssa Forumin myymälän näyteikkunaa kahden tunnin ajan? Lue lisää ja varaa paikkasi täältä!

Partioviikolla perustetaan taas PopUp-koloja – tulkaa mukaan!

Partioviikolla 2015 on jälleen mahdollisuus perustaa omalle paikkakunnalle PopUp-kolo, jonka ideana on, että partiolaiset siirtyvät teemaviikon ajaksi koloilta kaupunkien näkyvämmille paikoille. Tällä hetkellä PopUp-koloja on varmasti ainakin Porvoossa, Järvenpäässä, Lohjalla, Kirkkonummella, Karjaalla ja Hyvinkäällä. Voisiko teidän lippukuntanne olla mukana järjestämässä PopUp-koloa? Tempaukseen saa piiriltä järjestämisapua ja valmista ohjelmaa.

Lisätietoa PopUp-koloista: Jani Lavonen, jani.lavonen@uusimaa.partio.fi, p. 050 339 6126

 

Aikuiset, Ikäkaudet, Luokittelematon, Ohjelmatapahtumat, Samoajat, Seikkailijat, Sudenpennut, Tarpojat, Uutiset, Vaeltajat ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi