Partiotaitokilpailut

Partiotaitokilpailut eli PT-kisat ovat luonnossa tai kaupunkimaastossa tapahtuvia kilpailuja, joissa suoritetaan rasteilla erilaisia partiotaitoihin liittyviä tehtäviä. Lue lisää PT-kisoista Scoutwiki-sivustolta.

Uudenmaan Partiopiiri järjestää piirimestaruuskisoja keväisin, syksyisin ja talvisin. Piirin kisoista ovat vuorollaan vastuussa eri lippukunnat. Talvikisat järjestetään yhdessä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kanssa. Tältä sivulta löydät tietoa ajankohtaisista kilpailuista.

Partiotaitojen kevätmestaruuskilpailut Törmä

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin partiotaitojen kevätmestaruuksista miteltiin Viikin pelloilla ja Hallainvuoren maastossa 22. huhtikuuta. Koko päivän kestäneeseen Aikamatka-Törmä-kilpailuun osallistui 700 kisaajaa 113 kisavartiossa neljässä eri sarjassa.

Tsekkaa tulokset kokonaisuudessaan! Aikamatka-Törmän palkinnot jaetaan tiistaina 2.5. klo 18.00 Viikin kirkolla osoitteessa Agronominkatu 5. Tervetuloa paikalle sankoin joukoin! Kiitos kaikille ikimuistoisesta kisapäivästä!

Aikamatka-Törmän voitot jakaantuivat seuraavasti:

  • Oranssi sarja: Vanupalleroyksisarviset, Leppävaaran Korvenkävijät
  • Vihreä sarja: Lumikki ja 4 kääpiötä, Mäntsälän Metsäkävyt, paras päpalainen vartio Pommarit, Malmin Tuulenkävijät
  • Lila sarja: PuddiPuddit, Siuntion Koskikarat, paras päpalainen vartio Saukko, Myyrpartio
  • Turkoosi sarja: Swäggerit, Laajalahden Eräveikot

Kurkkaa täältä lisää kuvia kilpailusta!

Täältä löydät kisojen Facebook-tapahtuman sekä kisa-uutisen.

Partiotaitojen SM-kilpailut Tasan 100

Kuopiossa 20.5.2017
Sarjat: Oranssi/Vihreä/Valkea
Ilmoittautuminen 6.5.2017 mennessä.
Täydelliset ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja kisojen nettisivulta: https://tasan100.wordpress.com/
Liity myös kisojen Facebook-tapahtumaan.

Partiotaitojen piirinmestaruuskilpailut Sherwood 2017

Piirin syyskisat Sherwood 2017 on peruttu. Lisätietoja nettiuutisesta.

Tervetuloa Uudenmaan Partiopiirin partiotaitojen syysmestaruuskilpailuihin 9.-10.9.2017 Keravalle. Kilpailun järjestää Keravan Korvenpojat ry. Sininen ja punainen sarja on tarkoitettu neljälle 14-18 -vuotiaalle. Tyttövartiot kilpailevat sinisessä, poika- ja sekavartiot punaisessa sarjassa. Ruskean ja harmaan sarjan vartioissa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Naiset kilpailevat ruskeassa ja mies- ja sekajoukkueet harmaassa sarjassa.

Kilpailukutsu: Sherwood2017_Kilpailukutsu
Ilmoittautuminen 27.8. mennessä (jälki-ilmoittautuminen 1.9. mennessä) täältä.

Partiotaitojen SM-kilpailut Elämys

Elämys on vuoden 2017 partiotaitojen syys-SM-kilpailu. Kilpailu järjestetään 7.-8. lokakuuta Ylläksen maisemissa. Kilpailussa on sarjat yli 14-vuotiaille samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Kilpailun järjestää Lapin Partiolaiset ry. Kilpailuun ei järjestetä tilausajoa, vaan kilpailijat matkustavat junalla Kolariin. Kilpailukeskus ja majoitus järjestetään Kolarin koululla, josta järjestäjien puolesta on kuljetus kisamaastoon Äkäslompoloon. Piiri maksaa piirin edustusvartioiden eli piirin kisojen voittajavartioiden matkat ja kisa-osallistumisen.

Lisätietoa kisoista löytyy osoitteesta www.elamys2017.fi sekä Facebookista ja Instagramista @elamys2017

Sudenpentu- ja seikkailijakilpailut

KuunsiruPDF

Piirin- ja suomenmestaruuskisoissa nuorimmat kisaajat ovat tarpoja- tai samoajaikäisiä. Lippukunnissa, alueilla ja toisinaan myös piirissä järjestetään erikseen kisoja myös sudenpentu- ja seikkailijaikäisille. Vuoden 2017 su-se-kilpailu on nimeltään Kuunsiru ja kisanjärjestäjät voivat tilata kisapakettia (sisältää tehtävät, ohjeet jne.) piiritoimistosta uusimaa@partio.fi. Kisamerkkitilaus pitää tehdä 16.3.2017 mennessä.

 

Lataa tästä kisoihin liittyvät tiedostot:

Suomenmestaruuskisoja (SM-PT-kisoja) järjestävät eri partiopiirit vuorollaan keväisin, syksyisin ja talvisin. Uudenmaan Partiopiiri järjesti talvi-SM-kilpailut Louhi 14.-15.3.2015 Hyvinkäällä.

 

Kisa-asioista voi kysellä lisää piirin kisaryhmän puheenjohtajalta Juho Tuurelta (juho.tuure@uusimaa.partio.fi)

Artikkelikuva: Julius Kuula

Aiheeseen liittyvää