Partiotaitokilpailut

Partiotaitokilpailut eli PT-kisat ovat luonnossa tai kaupunkimaastossa tapahtuvia kilpailuja, joissa suoritetaan rasteilla erilaisia partiotaitoihin liittyviä tehtäviä. Lue lisää PT-kisoista Scoutwiki-sivustolta.

Uudenmaan Partiopiiri järjestää piirimestaruuskisoja keväisin, syksyisin ja talvisin. Piirin kisoista ovat vuorollaan vastuussa eri lippukunnat. Talvikisat järjestetään yhdessä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kanssa. Tältä sivulta löydät tietoa ajankohtaisista kilpailuista.

Partiotaitojen SM-talvimestaruuskilpailut Ukko 2018

Vantaalla 3.-4.3.2018
Sarjat: Oranssi/Vihreä/Lila/Sininen/Punainen/Ruskea/Harmaa
Ilmoittautuminen 16.2.2018 mennessä.
Täydelliset ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja kisakutsusta.

Partiotaitojen piirintalvimestaruuskilpailut Pihkatappi 2018

Tervetuloa Uudenmaan Partiopiirin ja Suomen Metsänkävijöiden partiotaitojen talvimestaruuskilpailuihin 10.-11.2.2018. Kilpailun järjestää Rajamäen Metsänkävijät. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta vartionjohtajan ilmoittautumistunnuksella. Tytöt kilpailevat oranssissa, sinisessä ja ruskeassa sarjassa. Pojat ja yhteisvartiot kilpailevat vihreässä, punaisessa ja harmaassa sarjassa. Vartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. Katso lisätietoa sarjajaosta, tehtäväluettelosta ja kilpailuista kisan nettisivuilta. Kisassa noudatetaan Uudenmaan Partiopiirin partiotaitokilpailujen sääntöjä.

Tehtäväluettelo löytyy osoitteesta: http://rame.partio.net/w/

Ilmoittautuminen: 27.1.2018 mennessä ja jälki-ilmoittautuminen 28.1.-3.2.2018.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot piirin tapahtumakalenterista. Klikkaa itsesi myös kisan Facebook-tapahtumaan!

Partiotaitojen SM-kilpailut Elämys

Elämys on vuoden 2017 partiotaitojen syys-SM-kilpailu. Kilpailu järjestetään 7.-8. lokakuuta Ylläksen maisemissa. Kilpailussa on sarjat yli 14-vuotiaille samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Kilpailun järjestää Lapin Partiolaiset ry. Kilpailuun ei järjestetä tilausajoa, vaan kilpailijat matkustavat junalla Kolariin. Kilpailukeskus ja majoitus järjestetään Kolarin koululla, josta järjestäjien puolesta on kuljetus kisamaastoon Äkäslompoloon. Piiri maksaa piirin edustusvartioiden eli piirin kisojen voittajavartioiden matkat ja kisa-osallistumisen.

Lisätietoa kisoista löytyy osoitteesta www.elamys2017.fi sekä Facebookista ja Instagramista @elamys2017

Partiotaitojen piirinmestaruuskilpailut Sherwood 2017

Piirin syyskisat Sherwood 2017 peruttiin. Lisätietoja nettiuutisesta. Kilpailun piti olla 9.-10.9.2017 Keravalla. Kilpailukutsu: Sherwood2017_Kilpailukutsu

 

Partiotaitojen SM-kilpailut Tasan 100

Kuopiossa 20.5.2017
Sarjat: Oranssi/Vihreä/Valkea
Ilmoittautuminen 6.5.2017 mennessä.
Täydelliset ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja kisojen nettisivulta: https://tasan100.wordpress.com/
Liity myös kisojen Facebook-tapahtumaan.

Partiotaitojen kevätmestaruuskilpailut Törmä

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin partiotaitojen kevätmestaruuksista miteltiin Viikin pelloilla ja Hallainvuoren maastossa 22. huhtikuuta. Koko päivän kestäneeseen Aikamatka-Törmä-kilpailuun osallistui 700 kisaajaa 113 kisavartiossa neljässä eri sarjassa.

Tsekkaa tulokset kokonaisuudessaan! Aikamatka-Törmän palkinnot jaetaan tiistaina 2.5. klo 18.00 Viikin kirkolla osoitteessa Agronominkatu 5. Tervetuloa paikalle sankoin joukoin! Kiitos kaikille ikimuistoisesta kisapäivästä!

Aikamatka-Törmän voitot jakaantuivat seuraavasti:

  • Oranssi sarja: Vanupalleroyksisarviset, Leppävaaran Korvenkävijät
  • Vihreä sarja: Lumikki ja 4 kääpiötä, Mäntsälän Metsäkävyt, paras päpalainen vartio Pommarit, Malmin Tuulenkävijät
  • Lila sarja: PuddiPuddit, Siuntion Koskikarat, paras päpalainen vartio Saukko, Myyrpartio
  • Turkoosi sarja: Swäggerit, Laajalahden Eräveikot

Kurkkaa täältä lisää kuvia kilpailusta!

Täältä löydät kisojen Facebook-tapahtuman sekä kisa-uutisen.

Sudenpentu- ja seikkailijakilpailut

KuunsiruPDF

Piirin- ja suomenmestaruuskisoissa nuorimmat kisaajat ovat tarpoja- tai samoajaikäisiä. Lippukunnissa, alueilla ja toisinaan myös piirissä järjestetään erikseen kisoja myös sudenpentu- ja seikkailijaikäisille. Vuoden 2017 su-se-kilpailu on nimeltään Kuunsiru ja kisanjärjestäjät voivat tilata kisapakettia (sisältää tehtävät, ohjeet jne.) piiritoimistosta uusimaa@partio.fi. Kisamerkkitilaus pitää tehdä 16.3.2017 mennessä.

 

Lataa tästä kisoihin liittyvät tiedostot:

Suomenmestaruuskisoja (SM-PT-kisoja) järjestävät eri partiopiirit vuorollaan keväisin, syksyisin ja talvisin. Uudenmaan Partiopiiri järjesti talvi-SM-kilpailut Louhi 14.-15.3.2015 Hyvinkäällä.

 

Kisa-asioista voi kysellä lisää piirin kisaryhmän puheenjohtajalta Juho Tuurelta (juho.tuure@uusimaa.partio.fi)

Artikkelikuva: Julius Kuula

Aiheeseen liittyvää