Viestintä ja Markkinointi

Miten markkinoidaan tulevaisuuden partioleiriä? Hesarin etusivu, flasmob partioviikolla vaiko yhteistyökuvio tubettajan kanssa? Saatko piirileirille ilmoittautuvan innostettua jämään myös purkuleirille tai myytkö leirihupparit koko perheelle yhdellä kertaa? Oletko haaveillut että presidentti piipahtaa piirileirillä vai onko tavoitteenasi vain saada mediaosumien sarja?

Markkinointipäällikkö vastaa leirin markkinointi- ja kutsuvierastiimistä. Markkinointipäällikkönä suunnittelet ja koordinoit leirin markkinointia. Lisäksi vastaat kutsuvieraiden kutsumisesta ja houstaamisesta leirillä. Johdat tiimiä, jonka kanssa toteutatte eri markkinointitempauksia/tms. Leiriä ennen pesti vaatii aikaa viikottain. Tehtävät jakautuvat luonnollisesti eri tapahtumien ja kamppanjoiden ympärille ja siksi tekemistä on välillä enemmän ja välillä vähemmän.

Toivomme että olet järjestelmällinen ja innostunut. Toivomme että sitoudut osallistumaan myös rakennus- ja/tai purkuleireille. Leirillä pesti on kokoaikainen.

Lisätietoja pestistä antaa viestintä- ja markkinointijohta Nea Finnig (nea.finnig@uusimaa.partio.fi)

Liitävätkö sormesi näppäimillä kuin pikaluistelija jäällä? Ymmärrätkö erilaisia koodikieliä ja tiedät millaisia nettisivuja on mukava käyttää? Et pelkää haaveilla suurista ja osaat muokata osa-alueiden suuret suunnitelmat toteutettaviksi komponenteiksi kotisivuilla.

Nettisivumestari vastaa piirileirin nettisivuista, suunnittelusta toteutukseen, päivittämisestä arkistointiin. Toimit osana Viestinnän- ja markkinoinnnin osa-aluetta ja teet yhteistyötä sekä oman osa-alueesi että muiden osa-alueiden kanssa. Toivomme että hallitset WordPressin käytön.

Ennen leiriä pesti vie aikaa viikoittain. Pestiin käytettävä aika jaksottuu luonnollisesti deadlineihin mm. rekry-aaltojen sekä ilmoittautumisen alkamisen/päättymisen ympärille, jolloin tehtävät voivat ajoittain kasaantua. Leirillä pesti on kokoaikainen. Toivomme, että sitoudut osallistumaan myös rakennus- ja/tai purkuleireille.

Lisätietoja pestistä antaa viestintä- ja markkinointijohtaja Nea Finnig (nea.finnig@uusimaa.partio.fi)