Turva, Pela ja Lääkintä

Lääkintäpäällikkönä vastaat omalta osaltasi Uudenmaan Partiopiirin piirileiri Valkaman leirisairaalan, ensiavun ja kyläsairaanhoidon suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Työskentelet suoraan turvallisuusjohtajan alaisuudessa ja teet yhteistyötä turvallisuuspäällikön ja pelastuspäällikön kanssa. Edellytämme, että osallistut sekä rakennus- että purkuleirille varsinaisen leirin lisäksi.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta sairaanhoidon ja/tai ensiavun toteutuksesta leiriolosuhteissa. Aikaisempi kokemus leirisairaanhoidon toteutuksesta ja suunnittelusta on eduksi. Ammattivaatimuksena sairaanhoitaja (AMK), hoitotason ensihoitaja (AMK) tai lääkäri, sekä vähintään 1. vuosi työkokemusta.

Meiltä saat pestiesiemiehen tuen, ammattitaitoisen ja mukavan tiimin, kenen kanssa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan leirilääkintää. Pestissä pääset myös kehittävään johtamis- ja suunnittelutaitojasi.

Tehdään yhdessä turvallinen leiri!

Yhteystiedot:
Turvallisuusjohtaja Paula Sankala, 040-737 1845, paula.sankala@uusimaa.partio.fi

Pelastuspäällikkönä vastaat omalta osaltasi Uudenmaan Partiopiirin piirileiri Valkaman paloturvallisuuden suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Työskentelet suoraan turvallisuusjohtajan alaisuudessa ja teet yhteistyötä lääkintäpäällikön sekä turvallisuuspäällikön kanssa. Edellytämme, että osallistut sekä rakennus- että purkuleirille varsinaisen leirin lisäksi.

Aikaisempi kokemus pelastustoiminnasta vaaditaan, 18 vuoden ikä, sekä C-ajokortti. Lisäksi edellytämme kokemusta palo- ja pelastustoimen operatiivisesta toiminnasta niin siviilissä, kuin leiriolosuhteissa.

Meiltä saat pestiesimiehen tuen ja mukavan tiimin, kenen kanssa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan leirilääkintää. Pestissä pääset myös kehittävään johtamis- ja suunnittelutaitojasi.

Pestissä pyrimme parijohtajuuteen, joten hae yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Tehdään yhdessä turvallinen leiri!

Yhteystiedot:
Turvallisuusjohtaja Paula Sankala, 040-737 1845, paula.sankala@uusimaa.partio.fi

Turvallisuuspäällikkönä vastaat omalta osaltasi Uudenmaan Partiopiirin piirileiri Valkaman turvallisuuden suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Työskentelet suoraan turvallisuusjohtajan alaisuudessa ja teet yhteistyötä lääkintäpäällikön sekä pelastuspäällikön kanssa. Edellytämme, että osallistut sekä rakennus- että purkuleirille varsinaisen leirin lisäksi.

Aikaisempi kokemus leiriturvallisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta vaaditaan, 18 vuoden ikä, vähintään B-ajokortti, sekä järjestyksenvalvojakortti.

Meiltä saat pestiesimiehen tuen, ammattitaitoisen ja mukavan tiimin, kenen kanssa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan leiriturvaa. Pestissä pääset myös kehittävään johtamis- ja suunnittelutaitojasi.

Pestissä pyrimme parijohtajuuteen, joten hae yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Tehdään tästäkin leiristä turvallinen leiri!

Yhteystiedot:
Turvallisuusjohtaja Paula Sankala, 040-737 1845, paula.sankala@uusimaa.partio.fi