Tiedonhallinta

Palvelukeskus reagoi leirillä poikkeamiin ja palvelutarpeisiin sekä ohjaa niistä tiedon oikeille tekijöille. Palvelukeskuksen vastuulle kuuluu myös erityisesti leiriaikataulu sekä muutosten viestintä leirillä. Palvelukeskus on leireillä vielä suhteellisen tuore ja muotoaan hakeva konsepti, joten sinun näkemykselläsi on suuri vaikutusta siihen, miltä toimivan palvelukeskuksen tulee näyttämään tulevaisuuden partioleirillä.

Pestissä vastaat palvelukeskuksen toiminnasta ja johdat sen mestareita.

Pesti edellyttää osallistumista itse leirille ja osallistuminen rakennus- ja purkuleireille on erittäin toivottavaa. Leirin lähestyessä pesti edellyttää viikoittaista panostasi.

Lisätietoja: tiedonhallintajohtaja Tuukka Pihlaja (tuukka.pihlaja@uusimaa.partio.fi)

Jotta meillä olisi tulevaisuuden leiri kasassa kesällä 2020, tiedon pitäisi kulkea jouhevasti tekijöiden, tiimien ja osa-alueiden välillä. Tarvitaan siis sinua vastaamaan, että sisäisellä tiedonkululla olisi parhaat edellytykset tavoittaa kohteensa. Pestissä vastaat siis sisäisen viestinnän kanavista, mutta pääset myös heti vaikuttamaan niiden valintaan (Ovatko ne tekijöiden kuukausikirje ja wiki-sivusto, vai jotain aivan muuta?). Pestissä teet tiivistä yhteistyötä viestintä- (markkinointiviestintä) ja osallistujaosalueiden (osallistujaviestintä) kanssa.

Tarvitset pestissä sujuvaa viestintäosaamista, mutta saat tukea tiedonhallintapäälliköltä. Tekijäviestintä kaipaa kaksi tekijää, joten voit hakea pestiin jo valmiin kaverin kanssa tai etsimme yhdessä toisen tekijän kaveriksesi.

Pesti ei välttämättä edellytä osallistumista itse leirille, mutta osallistuminen itse leirille on erittäin toivottavaa. Leirin lähestyessä pesti edellyttää panostasi vähintäänkin joka toinen viikko.

Lisätietoja: tiedonhallintajohtaja Tuukka Pihlaja (tuukka.pihlaja@uusimaa.partio.fi)

Pestissä johdat tiedonhallintaryhmää, joka vastaa leirin tekijäviestinnästä ja tietojärjestelmistä. Pääset varmistamaan mestareidesi kanssa, että leirin sisäinen viestintä on sujuvaa sekä leiriltä löytyyvät modernit järjestelmät palvelutilauksiin, hankintaan, leirirekisteriin ja kommunikointiin.

Pestissä vaaditaan hyviä tietoteknisiä taitoja, mutta sinun ei tarvitse olla jokaisen järjestelmän asiantuntija tai koodivelho. Riittää, että pystyt ohjaamaan mestareitasi oikeaan suuntaan. Viestintäosaamisesta on myös hyötyä pestissä.

Pesti ei välttämättä edellytä osallistumista itse leirille, mutta osallistuminen varsinaiselle sekä rakennus- ja purkuleireille on erittäin toivottavaa. Leirin lähestyessä pesti edellyttää viikoittaista panostasi.

Lisätietoja: tiedonhallintajohtaja Tuukka Pihlaja (tuukka.pihlaja@uusimaa.partio.fi)