Koronavirus

Kilpailunjärjestät seuraavat koronavirustilannetta ja tiedottavat mahdollisista muutoksista. Mikäli tapahtuma joudutaan siirtämään ilmoittautuneelle vartiolle sopimattomaan ajankohtaan tai perumaan, ilmoittautuneelle tai lippukunnalle ei tule kuluja.

Hanki TV! -kisassa koronaturvallisuuteen vaikutetaan esimerkiksi seuraavilla toimenpiteillä:

Kontaktien vähentäminen:

Kisatapahtuma on kokonaan ulkona, mikä tarkoittaa sitä, että näillä näkymin kilpailu jälkeen ei ole peseytymismahdollisuutta ja kilpailumaksuun sisältyvä ruokailu tapahtuu ulkona. Mikäli tilanne sallii, suihkumahdollisuus järjestetään.

Kilpailuaamuna kilpailijat menevät suoraan lähtötehtäväalueelle, kilpailupaikalle ilmoittaudutaan sähköisesti (fyysistä ilmoittautumista ei tehdä).

Palkintojenjako järjestetään virtuaalisena.

Kisassa liikutaan ja toimitaan vain oman vartion kanssa.

Kasvomaskit:

Mikäli kilpailija tai rastihenkilö joutuu käymään sisällä (esim. vessassa tai tuomassa tavaroita säilytykseen), hänen tulee käyttää maskia.

Mikäli rasteilla suositellaan käytettävän maskia, siitä ilmoitetaan kilpailijoille lähemmin.

Rasteilla toimiminen:

Rasteilla on käsidesiä tarjolla ja se on pakollista sellaisissa tilanteissa, joissa kosketaan samoihin tarvikkeisiin muiden kanssa.

Rastipaikoilla käytetään desinfiointiaineita tarvittaessa.

Rasteille on tehty turvallisuussuunnitelma, jossa rastikohtaisesti suunnitellaan rastin toiminta, niin, että rastilla pystyy säilyttämään turvavälit.

Sairastuminen:

Mikäli sinulla on koronavirukseen sopivia oireita, älä tule kisoihin. Etsi itsellesi mahdollisuuden mukaan sijainen. Mikäli sairastut kisan aikana, keskeytyvät kisat osaltasi.

Kisan staabi ei tule oireisena pestiinsä.

Kuva: Johanna Kalliomaa