Tukiyhdistys

 

Partion tulisi olla harrastuksena mahdollinen jokaiselle uusmaalaiselle lapselle ja nuorelle. Siten voimme varmistaa, että yhteiskuntaamme kasvaa lisää aktiivisia, vastuuntuntoisia ja toisistaan välittäviä ihmisiä kohtaamaan nykymaailman haasteet. Partio tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille suurenmoisia kokemuksia ja elämyksiä sekä ajanmukaisia taitoja. Uskomme, että partiolle on nyt enemmän tarvetta kuin koskaan!

 


 

Liity kannatusjäseneksi

Uudenmaan Partiopiirin tukiyhdistys on perustettu vuonna 2017. Yhdistyksen tarkoituksena on partiotoiminnan tukeminen Uudenmaan maakunnan alueella pääkaupunkiseutua lukuunottamatta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tukee taloudellisesti Uudenmaan Partiopiiri ry:tä. Yhdistys voi lisäksi tukea taloudellisesti Uudenmaan Partiopiiri ry:n jäseninä olevia rekisteröityjä partiolippukuntia sekä näiden partiolippukuntien jäseniä.

Yhdistyksen kannatusjäsenen jäsenmaksu on luonnollisilta henkilöiltä 50 € ja oikeushenkilöiltä 295 €. Hakemukset tukiyhdistyksen kannatusjäseneksi voi lähettää sähköpostilla tea.hurme(at)partio.fi.

Lue yhdistyksen perustamisen tunnelmista ja yhdistyksen tavoitteista Pärskeen 1/17 numerosta.

 


 

Merkkipäivämuistamiset

Voit ohjata merkkipäivämuistamisia lahjoituksina Uudenmaan Partiopiirin tuki ry:lle. Lahjoituksellasi tuet partiotoimintaa ja arvokasta vapaaehtoistyötä. Merkitse maksun viestikenttään esimerkiksi “nimi 30 v” tai pyydä onnittelijoita maksamaan lahjoitussumma allamainitulle tilille. Saat halutessasi tiedoksi listan onnittelijoiden nimistä ja kokonaissumman.

 


 

Testamenttilahjoitus

Yleishyödyllisen yhteisön ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksista veroa, joten varat käytetään kokonaisuudessaan partiotyön hyväksi. Testamentin on täytettävä tietyt lain määrittelemät muotovaatimukset, jotta se olisi juridisesti pätevä. Siksi on hyvä kysyä lakimieheltä neuvoja testamentin laatimiseen.

 


 

Tukiyhdistyksen yhteystiedot

  • Partioasema
    Uudenmaan Partiopiirin tukiyhdistys
    Töölönkatu 55
    00250 Helsinki
  • Yhdistyksen pankkitili: FI 62 5720 9920 1380 20, OKOFIHH
  • Yhteyshenkilö: Piirin toiminnanjohtaja Tea Hurme, puh. 050 446 0055, tea.hurme(at)partio.fi

 

Aiheeseen liittyvää