Meillä aloitti uusi ryhmä!

20.1.2014,

Järvenpään Kiehisissä aloitti tammikuussa 2014 toimintansa uusi tyttöseikkailijajoukkue, Kuutit. Tammikuu on ihan yhtä hyvä aika aloittaa uusi ryhmä kuin elokuukin, melkein parempikin. ”Syksyllä monet ovat aloittaneet harrastuksia, jotka osoittautuivatkin ei-niin-mieleisiksi – tammikuussa siis monille lapsille etsitään uutta harrastusta”, vinkkaa lippukunnanjohtaja Veera Valkama.

Tammikuu on tunnetusti myös lupausten aikaa. ”Nyt on aika oivallinen aika kysyä ja saada uusia aikuisia, myös nuoria aikuisia, mukaan toimintaan. Veikkaan, että aika moni on tehnyt uudenvuodenlupauksia, joiden tarkoituksena on tehdä jotain hyvää”, arvelee Veera. Mikä onkaan sen parempi uudenvuodenlupaus kuin lähteä mukaan vapaaehtoistoimintaan.

Kiehisten uuden tyttöseikkailijajoukkueen perustamista on suunniteltu syksystä lähtien. Ryhmälle oli tarvetta, sillä muutama vuosi sitten 03-syntyneille tytöille ei saatu aloittavaa sudenpenturyhmää, koska tulijoita ei ollut. Tämä tietyn ikäkauden sudenpentulauman puute alkoi näkyä nyt, kun 03-syntyneitä tyttöjä oli sijoitettuna sudepentuihin ja seikkailijoihin. Ryhmät tulivat syksyllä harratuksen aloittaneista täyteen ja lippukunnassa jouduttiin jopa sanomaan muutamalle, että ryhmät ovat täynnä. Oli siis aika perustaa uus ryhmä, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan partiotoimintaan. Johtajat ryhmälle löydettiin lippukunnan omasta johtajistosta.

”Kuutit aloittavat toimintansa suunnittelemalla yhdessä kevään ohjelmaa. Toimintasuunnitelma täytyy tehdä yhdessä lasten kanssa, sillä tytöt tulevat kahdesta eri ryhmästä ja ovat ehtineet tehdä eri asioita”, kertoo Kuuttien toisena sampona toimiva Sanna Viskari.

Kuva: Kiehiset

Lippukuntakuulumisia, Partio nosteessa, Uutiset ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi